Beabingo
Image default
Winkelen

Twijfel niet langer om die langer blazer te kopen

Heb je altijd al een lange blazer willen kopen, maar wist je nooit hoe je hem kan stylen? In de kledingwinkel voor dames, Stella Shop in Mechelen helpen ze je met veel plezier verder. Niet alleen kan je via de website stella-shop.be en deze kledingwinkel een lange blazer kopen, je kan er ook persoonlijk stijladvies krijgen. Zij tonen jou enkele andere kledingstukken die perfect bij een blazer zouden passen en je outfit compleet afmaken.

Hoe kan je een blazer stijlen?

Er zijn verschillende manier waarop je een lange blazer kunt stijlen. Volgende tips zullen ze je alvast meegeven in deze kledingwinkel voor dames in Mechelen. Hieronder geven we enkele kledingstukken mee die niet kunnen ontbreken in je kleerkast, als je graag die lange blazer eens wilt aantrekken. Bovendien kan je naast de lange blazer, ook deze andere kledingstukken kopen in deze winkel.

De coltrui

Een van de eerste kledingstukken waar je een lange blazer perfect mee kunt combineren is een coltrui. Door een coltrui aan te trekken onder je blazer kan je wat leuke kleuren met elkaar combineren. Afhankelijk van de kleuren en patronen kan je zowel een speelse als elegante outfit creëren.

Een jurk

Ook een mooie lange jurk is perfect om een blazer op te dragen. In eerste instantie omdat je jezelf wat kan verwarmen bij wat kouder weer, maar ook omdat je een zomers en speels kleedje plots heel stoer en urban kunt maken.

Geklede broek

Een kledingstuk dat altijd goed staat bij een blazer is uiteraard een geklede broek. Kies bijvoorbeeld voor een broek in dezelfde kleur als je blazer en je hebt een heel mooie elegant maatpak. Zo’n pak kan je zowel casual, als naar het werk of op een feestje met een mooie hak onder dragen. Mogelijkheden genoeg!

Creëer fantastische outfits

Ben je helemaal overtuigd dat je een elegante lange blazer moet kopen? Wacht dan niet langer en bezoek de kledingwinkel voor dames in Mechelen of bekijk alle kledingstukken in de webshop. Kan je nog wat stijladvies gebruiken, dan kan je best langsgaan in de fysieke winkel om je te laten verder helpen. Voor je het weet straal je in een nieuwe outfit!