Beabingo
Image default
Woning en Tuin

Nog geen seconde spijt van mijn investering in een canvas doek

Eerlijk, mijn woning staat vol. Ik ben als een hamster, ik verzamel spulletjes. Maar toen ik op canvaswinkel.nl al die mooie canvassen zag, kon ik me toch niet bedwingen. Ik geef het toe, ik heb een canvas schilderij gekocht voor tegen mijn muur. En nee, daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

Heel wat variatie in canvas doeken mogelijk

Bij canvaswinkel.nl vind je een overvloed aan canvas doeken. Nu, ze hebben er niet alleen canvas schilderijen, maar ook tal van andere materialen. Zo is er dibond, een materiaal dat net wat harder is dan canvas en waar fotografen dol op zijn. Verder kun je er ook laten printen op plexiglas. Dat geeft een heel leuk effect en een foto op plexiglas is haarscherp. Misschien dat ik de volgende keer wel zo eentje bestel. Wil je het wat simpeler houden dan kies je voor een poster of een zelfklevend doek. Je merkt het, bij canvaswinkel.nl zijn er heel wat mogelijkheden om een canvas te bestellen.

Kies een foto op canvas die bij je past

Wat me zo aansprak in de canvas schilderijen op canvaswinkel.nl? De kleurenpracht en de ontelbare foto’s waar je uit kunt kiezen. Een canvas bestellen bleek bovendien super eenvoudig. Eerst en vooral ga je de foto kiezen voor op je canvas schilderij. Geloof me, daar ben je wel even mee bezig, tenzij je exact weet wat je wil, maar dat was bij mij niet het geval. Na het uitzoeken van de foto en het kiezen van het materiaal waarop je je canvas doek wil laten printen, is het tijd om het formaat in te geven. Op dat moment weet je ook exact wat je canvas schilderij kost. Veel meer komt er eigenlijk niet bij kijken.

Tevreden klanten, kwalitatieve canvas doeken

De ontelbare referenties van heel wat klanten trokken me helemaal over de streep om bij canvaswinkel.nl mijn canvas doek te bestellen. En ik moet zeggen, alles is inderdaad vlekkeloos verlopen, er waren geen verborgen addertjes en mijn canvas doek hangt hier ondertussen aan de muur te blinken. Ondertussen ben ik al stevig aan het nadenken over mijn tweede canvas doek, al denk ik dat ik de volgende keer voor een canvas doek op plexiglas ga.

https://www.canvaswinkel.nl/canvas-doek/