Beabingo
Image default
Woning en Tuin

Reken op een betrouwbare slotenmaker van de VSU

Problemen met je slot? Heb je jezelf buitengesloten? Of vond er een inbraak plaats en heb je nood aan nieuwe sloten? Dan doe je beroep op een betrouwbare slotenmaker. Waar je deze vind? Bij de Vlaamse Slotenmakers Unie of kortweg VSU. Meer nog, ze hebben een handige kaart zodat je onmiddellijk de dichtsbijzijnde slotenmaker in je buurt vindt en je ziet meteen of die beschikbaar is of niet.

VSU garandeert eerlijke prijzen en betrouwbare slotenmakers

De VSU groepeert een heel aantal betrouwbare slotenmakers over gans Vlaanderen. De sector is de afgelopen jaren dikwijls nogal negatief in het nieuws geweest. Er zijn heel wat malafide slotenmakers die veel te veel aanrekenen voor het vervangen of plaatsen van een slot en hun klanten onder druk zetten. Kies je voor een betrouwbare slotenmaker die lid is van het VSU, dan weet je dat dit niet het geval is en dat alles correct verloopt.

Heb je te maken met een malafide slotenmaker? laat je dan niet intimideren. Haal er eventueel de politie bij en protesteer tegen de te dure factuur. Betaal in geen geval, want dan geef je eigenlijk aan dat je akkoord gaat. Weet dat je ook steeds een klacht kunt indienen bij de VSU en/of bij het Europees Centrum van de Consument België. Als je het gevoel hebt dat je rechten geschonden zijn, aarzel dan niet!

Kijk uit met malafide slotenmakers via Google

Ben je op zoek naar een betrouwbare slotenmaker, bel dan niet de eerste de beste slotenmaker die je bovenaan in Google vind. Vaak moeten ze van ver komen, wat een aardige duit kan kosten. Controleer altijd eerst grondig waar de slotenmaker gevestigd is en vraag bij voorkeur hoeveel de herstelling ongeveer zal kosten en wat de eventuele toeslagen zijn. Ook al staat je hoofd er niet naar, probeer toch altijd aan deze zaken te denken, ze kunnen je veel geld besparen.

Heb je nood aan een betrouwbare slotenmaker in uw buurt?

De slimste oplossing wanneer er problemen zijn met je slot en je nood hebt aan een betrouwbare slotenmaker? Kiezen voor één van de leden van de VSU. Je vindt deze slotenmakers op vsu.be. Al deze slotenmakers zijn vakspecialisten die zich geëngageerd hebben om correcte prijzen aan te rekenen. Zo ben je zeker van een correcte prijs en kwalitatief werk.

Ben je op zoek naar een betrouwbare slotenmaker in je buurt, dan vind je ook een handige kaart op deze website. Zo kan je beroep doen op een regionale slotenmaker en hoef je niet de malafide slotenmaker via Google af te zoeken.

https://www.vsu.be