Beabingo
Image default
Woning en Tuin

De natuurlijke sfeer die een boomstamtafel geeft

De boomstamtafels van iQonya zijn niet zomaar tafels; ze geven uw interieur een verrassend uiterlijk dat u en uw gasten zal verbazen. De producenten creëren uw tafel met passie voor alles wat de natuur ons te bieden heeft. Het hout waarvan een boomstamtafel is gemaakt past perfect bij ieder soort meubel, van klassiek tot modern. De vorm van de tafel is afhankelijk van hoe de bomen gekapt zijn. Dit maakt de boomstamtafel van iQonya zo speciaal. Bovendien komt het ambachtelijke product tot uiting doordat de boomstamtafels, van boom tot eindproduct, met de hand zijn gemaakt. Geef uw interieur de unieke, exotische sfeer die het verdient en kies voor de tafels van iQonya.

Handwerk op maat maakt elke tafel bijzonder

Niet alleen wordt de bewerking bij iQonya van begin tot eind met de hand uitgevoerd, ook kunt u de boomstamtafels op maat laten maken. Nadat het hout gedroogd is, wordt het met zorg en nauwkeurigheid schoongemaakt. De makers hebben precies voor ogen wat uit de bewerking moet komen, en hierbij staan uw wensen volledig centraal. Een eettafel, bijzettafel of een kast, alles is op maat realiseerbaar. Op deze manier heeft u altijd een duurzaam, speciaal en volledig uniek meubelstuk in huis. De vier soorten bomen waarvan het hout wordt gebruikt, namelijk de olijfboom, jeneverbesboom, eucalyptus en cederboom, maken de producten van iQonya zeer gevarieerd. Alles wordt bovendien duurzaam en milieubewust gemaakt, bijvoorbeeld door het gebruik van zonne-energie en bomen van privéterreinen.

Tijdloos, bijzonder en van hoge kwaliteit

U kunt bij iQonya altijd rekenen op een boomstamtafel of ander uniek meubelstuk naar uw wens. Het juiste hout, de vormgeving en de kwaliteitscontrole, alles hebben de producenten zelf voor u in de hand. Uw meubels kunt u gemakkelijk met natuurlijke olie onderhouden, zo geniet u nog langer van uw bijzondere meubelstuk. Verwelkom gasten in uw huis binnenkort op een speciale manier, want met de boomstamtafel van iQonya heeft u nog jarenlang een origineel interieur!          

https://www.iqonya.nl/