Beabingo
Auto's en Motoren

Rij met een maximaal comfort dankzij een volledige luchtvering

Wilt u er alles aan doen om een maximaal rijcomfort te ervaren? Bij Trapmann Air Suspension in Kontich, nabij Antwerpen, kunt u terecht voor een volledige luchtvering van uw wagen. Het maakt daarbij niet uit of u rijdt met een particuliere wagen, een pick-up of een camper. Het bedrijf helpt u met veel plezier zodat u comfortabel in de wagen zit. U kunt onder andere kiezen voor een volautomatische FULL-AIR luchtvering die nog meer zorgt voor rijplezier dan een standaard luchtvering. U hoeft daarbij zelf geen aanpassingen te maken, aangezien het systeem zelf alle oneffenheden filtert in de weg. Bij een volledige luchtvering wordt de bestaande schroef- of bladveer vervangen door een volautomatisch systeem.

Vele voordelen

Een volledige luchtvering kunt u dus nu laten uitvoeren door Trapmann Air Suspension. Uiteraard ervaart u meer rijcomfort en heeft u met een volautomatisch systeem een betere wegligging. Dat zorgt er dan weer voor dat u meer rijveiligheid krijgt, zowel op een vlakke baan als op een weg met veel oneffenheden. Het systeem heeft daarbij geen onderhoud nodig en is eenvoudig bij gebruik. Voor grotere wagens of camionettes zorgt de volledige luchtvering er ook voor dat uw wagen een constante rijhoogte heeft en het niet zal scheef hangen, of u nu met een zware lading rijdt of niet. Trapmann Air Suspension blijven trouwens steeds innoveren. De medewerkers zoeken naar de beste oplossingen voor een maximaal  comfort op de weg.

Vraag meer informatie

Heeft u interesse in een volledige luchtvering van uw wagen of camper? Trapmann Air Suspension is het bedrijf dat u nodig heeft. Als u dat wenst, kunt u meer informatie vragen over alle mogelijkheden, prijzen en werkwijze. Neem dus zeker contact op met het bedrijf als u vragen heeft. Alle gegevens kunt raadplegen via de website. Kies voor meer rijcomfort en veiligheid op de weg!

https://www.airsuspension.be/nl/home