Beabingo
Image default
Auto's en Motoren

De vele voordelen van een auto huren voor lange periode bij deze experten in Antwerpen

Bent u van plan om te verhuizen of een lange reis te maken? Dan kan u wellicht wel een auto of minibus gebruiken die u voor lange periode kan huren in regio Antwerpen, West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen. Hiervoor bent u bij Autoverhuur Meerschaert op de juiste plaats beland. Zij hebben drie filialen in Damme, Brugge en Assenede waar ze enkele honderden auto’s ter beschikking hebben om te huren.

Verzekering inbegrepen

Vanaf een periode van 30 dagen kan u een auto huren voor lange periode bij deze experten in Antwerpen. U krijgt dan de keuze uit het volledige wagenpark als particulier. De prijs die u hiervoor betaalt, ligt heel wat lager dan andere autoverhuren. De kostprijs leunt bovendien dicht aan bij leasingprijzen. Een auto voor lange periode huren in de buurt van Antwerpen is echter heel wat flexibeler dan een leasingcontract. Er zijn bovendien verschillende voordelen aan verbonden. Zo geniet u van 24/7 bijstand in heel Europa. Heeft u ergens een ongeval of gaat er iets aan uw auto stuk? Dan voorzien deze specialisten een gratis vervangwagen voor u. Bovenop al deze voordelen is ook nog eens een omniumverzekering inbegrepen in de prijs. U krijgt dus zeker waar voor uw geld. Deze autoverhuur is zeer transparant over de kosten van de verschillende diensten, waardoor u exact weet hoeveel u op het einde van de rit moet betalen. Niemand houdt er immers van om voor onverwachte kosten te komen staan. Bent u geen particulier, maar heeft u voor uw onderneming een auto nodig voor een termijn langer dan 30 dagen. Ook dan bent u welkom om een wagen te huren bij deze specialisten.

Contacteer de experten voor meer informatie

Weet u nog niet zeker of u een minibus of grote wagen nodig heeft? Dan helpen de medewerkers van Autoverhuur Meerschaert in Damme u met veel plezier verder. Zij hebben al vele jaren ervaring en zijn bovendien 24/7 bereikbaar. Stuur hen daarom vandaag nog een e-mail of neem telefonisch contact met hen op.

https://www.verhuurmeerschaert.be/verhuur/index.php

https://www.verhuurmeerschaert.be/nl