Beabingo
Image default
Auto's en Motoren

Deze specialisten hebben het allemaal: van de renting van een wagen tot een slimme laadpaal

Wil jij graag iets goed doen voor het milieu? Dan is de renting van een elektrische wagen de ideale volgende stap. Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, nabij Aalst, helpen ze je alvast om hierbij de eerste stap te nemen. Ze hebben namelijk een ruim aanbod aan de modernste elektrische auto’s ter beschikking. Zo kies je bijvoorbeeld eenvoudig voor het nieuwste model van het topmerk Polestar. Je kan deze als bedrijfswagen huren of gewoon om met het gezin even op reis te gaan.

Een slimme laadoplossing voor je elektrische wagen

Heb je gekozen voor deze gespecialiseerde zaak voor de renting van een elektrische wagen? Dan is de volgende stap om een laadpaal te kopen. Anders zal je auto wellicht niet ver geraken. Bij Move2Green heb je de keuze tussen verscheidene kwaliteitsvolle merken, zoals Zappi. Deze laadpaal is volledig programmeerbaar naar je eigen wensen en houdt bovendien al je laadsessies bij. Wanneer je dus een bedrijfswagen wilt huren bij deze experten en voor je werk moet bijhouden voor hoeveel kWh je juist hebt opgeladen, dan kan dit eenvoudig met een Zappi-laadpaal doen. Het maakt verder ook niet uit voor welk merk je hebt gekozen voor de renting van de wagen. Alle merken zijn namelijk compatibel met dit laadtoestel. Dit maakt het nog gemakkelijker om voor een Zappi te kiezen. Je kan het namelijk later opnieuw gebruiken als het tijd is om een andere bedrijfswagen te huren of kopen.

Vraag een offerte aan

Kan je niet langer wachten om de wereld een stukje groener te maken en een elektrische auto te huren bij Move2Green? Dan neem je het best snel contact op. Dit kan telefonisch of door een e-mail te sturen. De ervaren medewerkers gaan dan samen met jou op zoek naar een wagen en laadoplossing die past bij jouw specifieke situatie. Zo vind je eenvoudig de ideale auto van merken als Hyundai of Polestar.

https://move2green.be/