Beabingo
Image default
Auto's en Motoren

Reken op deze experten om uw modern interieur te bekleden

U hoeft niet langer te zoeken naar een expert die het interieur van uw oldtimer of een andere auto modern kan bekleden. Qrosh uit Maldegem is al jaren gespecialiseerd is alles wat met het interieur van een auto, het herstel, onderhoud en de schoonmaak ervan te maken heeft. Lees verder en ontdek meer over het bekleden van het interieur van een oldtimer of een andere wagen, tot zelfs het bekleden van het interieur van een boot!

Laat het interieur van uw auto bekleden met leer

Indien u bij het beklenden van een modern interieur van een oldtimer of een andere wagen, graag leer wenst, heeft u de keuze uit verschillende soorten leer, waarover u hieronder meer kunt lezen:

Ten eerste is er het Connolly-leer. Connolly gaat al sinds 1878 mee en staan bekend om hoge kwaliteit. De stoelen in het Britse Lagerhuis zijn bekleed met Connolly-leer, net als de stoelen in de voertuigen van de koninklijke familie. Dat is dan ook het bewijs waarom u best voor dit authentieke merk kiest. Anderzijds is er het Bentley-leer waarbij u keuze heeft uit verschillende prachtige kleuren, zoals Bentely Hotspur of de Bentely Higland Hare. Zo ziet u maar, het bekleden van uw modern interieur van uw oldtimer of andere wagen, was nog nooit zo eenvoudig als met de hulp van de experten van Qrosh!

Knoop een gesprek aan met deze experten

Bent u geïnteresseerd in het modern laten bekleden van het interieur van uw oldtimer of andere wagen, of zelfs een boot? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met deze experten. Zij plannen graag een afspraak in en bespreken graag wat de mogelijkheden voor uw wagen zijn. U neemt snel en eenvoudig contact op met deze experten in het modern bekleden van het interieur van uw oldtimer, aan de hand van de contactgegevens die u kunt terugvinden op de website van deze experten.