Beabingo
Image default
Hobby en vrije tijd

Pas uw Lake CX322 schoenen vooraleer u ze koopt

Het is van groot belang dat u beschikt over het juiste schoeisel wanneer u op hoog niveau gaat fietsen. Een koers winnen met schoenen die knellen of juist veel te los zitten, is niet alleen moeilijk, maar ook nog eens zeer oncomfortabel. Bij Amici di Bici, een ervaren fietsenwinkel in Antwerpen, hebben ze hiervoor echter de perfecte oplossing. Die oplossing komt in de vorm van een nieuw model van Lake, namelijk CX332.

Een persoonlijke touch

Met een zool gemaakt uit carbon, een bovenkant van kwaliteitsvol leer en de nieuwste technologieën bent u met de Lake CX332 altijd zeker van het hoogste comfort. De schoenen zitten perfect aan uw voet en zijn daarnaast ook nog eens heel duurzaam. Het is dus zeker een investering die het geld waard is. Ziet u het al helemaal zitten om deze schoenen te kopen? Dan brengt u wel best eerst een bezoekje aan de fietsenwinkel in het hartje van Antwerpen. De specialisten van deze winkel hechten immers veel belang aan een persoonlijke ervaring en geven u graag eerst de kans om de schoenen eens uit te testen. Net als bij de bike fitting, kijken de experten mee om te zien of u misschien een andere maat nodig heeft. Elke voet is uniek en daar houden ze bij Amici di Bici graag rekening mee. Als u tijdens het passen opmerkt dat de Lake CX332 toch niet het model is dat bij uw voeten past, dan hoeft u zich ook helemaal geen zorgen te maken. In deze fietsenwinkel in Antwerpen hebben ze immers een zeer uitgebreid assortiment aan fietsschoenen van diverse topmerken.

Stel al uw vragen over fietsschoenen aan echte experten

Er valt heel wat te leren over fietsschoenen en de verschillende technieken die erbij komen kijken. De medewerkers van Amici di Bici hebben doorheen de jaren reeds veel kennis opgedaan hierover en delen dit zeer graag met u. Leer zo meer over de schoenen die u wekelijks gebruikt tijdens een rit. Hiervoor kan u bij hen in Antwerpen langsgaan of een e-mail sturen.