Beabingo
Image default
Hobby en vrije tijd

Avontuurlijke reis: camper huren in West-Vlaanderen

Wil je een avontuurlijke reis maken? Bij Quatquatre gevestigd in Mol (provincie Antwerpen) kun je een ruime camper huren in West-Vlaanderen. De campers zijn volledig uitgerust, waardoor je met alle benodigdheden op pad gaat. Je hebt een ruim bed, kleine keuken en een buitendouche. De campers zijn geschikt voor alle seizoen en speciaal voor avontuurlijke reizigers ontworpen.

Op avontuur

Door een camper te huren in West-Vlaanderen is het eenvoudig om een avontuurlijke reis te maken. Je ontvangt een volledig uitgeruste wagen waarmee je overal naartoe kunt rijden. De campers zijn speciaal voor avonturiers en niet voor mensen die een strandvakantie willen. Je rijdt over allerlei soorten terreinen in deze wagen, zonder dat je veel hoeft in te leveren op ruimte of luxe. Ga naar de ongerepte natuur, maar een tocht langs de kust of door de bossen.

Favoriete bestemmingen

Naast een camper te huren in West-Vlaanderen kun je bij Quatquatre ook een volledig uitgestippelde roadtrip boeken. Favoriete bestemmingen zijn onder andere Noorwegen en Zweden waar je geniet van prachtige natuur en weinig toeristen. Hetzelfde geldt voor de Schotse Hooglanden waar je geniet van adembenemende natuur. Op Corsica geniet je van een mix van Frankrijk, Italië, avontuur en natuur. Je eet er heerlijk, zwemt in de zee en maakt wandeltochten.

Ontdek zelf de voordelen

Het vooraf boeken van accommodaties levert bepaalde beperkingen op. Je bent onderweg niet langer flexibel en kunt vaak niet midden in de natuur verblijven. Met een camper is dat wel het geval: je gaat en staat waar je wilt en verblijft midden in het bos of naast het meer. Ook bespaar je kosten, omdat een camper reiskosten en accommodatiekosten in één dekt. Je kookt je eigen maaltijden, waardoor je minder kosten ter plekke hebt. Daarnaast geniet je extra van het buitenleven met een camper, waarbij je vaker buiten eet en op de mooiste plekken in de natuur komt.

https://quatquatre.be/