Beabingo
Image default
Beauty en verzorging

Huur je trouwkostuum bij deze kostuumwinkel vlakbij Gent

Je trouwkostuum kiezen is één van de belangrijkste keuzes die jij als bruidegom moet nemen. Voor jouw grote dag wil je natuurlijk een kostuum kopen dat volledig jouw ding is. Spring op tijd binnen in deze kostuumwinkel in de buurt van Gent en laat je bijstaan door de gespecialiseerde medewerkers. Bij De Baerdemaeker ontwerpen ze kostuums volledig op jouw maat en is het doel om jou er zo aantrekkelijk en stijlvol mogelijk te laten uitzien.

Enkele handige tips bij het kopen van een trouwpak

Voor je een kostuumwinkel binnenstapt in Eeklo, vlak bij Gent, doe je best op voorhand al wat onderzoek naar welke kostuums jij mooi vindt. Blader door magazines, scrol door het internet of kijk in etalages. Om ervoor te zorgen dat jouw kostuum mooi bij de outfit van je partner past, vraag je best al even een kleine tip. Op die manier kan jij je kostuum hier goed op afstemmen. Denk ook al eens na over welke kleur goed bij jou past, en hou rekening met het feit dat er echt heel veel verschillende kleuren bestaan. Als je zeker wilt zijn dat je een pak vindt dat echt helemaal jouw ding is, kan je ook een kostuum op maat laten maken bij De Baerdemaeker. Op die manier kies jij volledig zelf de kleur, het model en de pasvorm. Aangezien het ook best een grote investering is, is het natuurlijk belangrijk dat je voor een kostuum kiest dat volledig jouw ding is. In het beste geval kan je het pak nadien nog voor een andere gelegenheid aandoen, bijvoorbeeld tijdens jullie jubileum binnen een aantal jaren.

Kies de juiste accessoires

De kleren maken de man, maar de accessoires zitten daar ook voor iets tussen. Ze lijken misschien een klein detail, maar in deze kostuumwinkel in de buurt van Gent weten ze dat ze het grote verschil kunnen maken tussen een pak en een trouwpak. Kies dus voor het juiste gilet, ga voor enkele opvallende manchetknopen of kies voor leuke bretellen. Ook een das of strik kan echt het verschil maken. En tot slot moet je natuurlijk de juiste schoenen kiezen, die perfect bij jouw kostuum passen. Ga langs bij De Baerdemaeker en laat u bijstaan in uw keuzes.