Beabingo
Image default
Beauty en verzorging

Hier vind je een privésauna in Nazareth

Naar de sauna gaan is hét ultieme relaxmoment. Een sauna is bijzonder goed voor je geest én je lichaam. Redenen te over dus om met regelmaat een sauna te bezoeken. Zit je niet graag met onbekenden in de sauna? Dan kan je naar een privésauna gaan. Een uitstekende privésauna in Nazareth is Silhouelle. Bij deze wellness kan je helemaal op adem komen, ver weg van alle drukte en stress. En dat zonder pottenkijkers! Ontdek er hier alles over.

De beste sauna in de omgeving van Nazareth

Bij deze privésauna in Nazareth geniet je niet alleen van een heerlijke saunabeurt, maar ook van verscheidene leuke extra’s. Zo heeft hun infraroodsauna verschillende programma’s. Daarnaast vind je er ook een barrelsauna. Dit is een soort van ronde, compacte buitensauna met een heel unieke, gezellige sfeer. Verder kan je ook gebruikmaken van de andere faciliteiten in hun wellness. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stoomcabine met licht- en aromatherapie, een regendouche en een buitendouche. Bovendien krijg je er de kans om de exclusieve verzorgingsproducten van RainPharma uit te testen. Wil je graag ook genieten van een hapje en een drankje bij jouw bezoek aan deze privésauna in Nazareth? Dan heb je de keuze uit twee verschillende arrangementen. Zo is er een arrangement met bubbels en tapas. Voor zij die liever gezond willen doen, is er een detox smoothie met een gezond hapje.

Maak vandaag nog een afspraak

Lijkt een dagje ontspannen in deze privésauna in Nazareth jou ook zalig? Aarzel dan niet en boek snel je arrangement. Je kan je bezoek aan de sauna ook combineren met een massage, rugscrub of gelaatsverzorging. Na zo’n dagje genieten voel je je ongetwijfeld weer helemaal zen! Bezoek snel hun website en ontdek alles over deze wellness en hun verschillende arrangementen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan zeker niet om hen te contacteren.

https://www.silhouelle.be/