Beabingo
Image default
Beauty en verzorging

Geniet nu van een zuurstofbehandeling bij de pruikenwinkel in Alken

Hairstudio Luc, een pruikenwinkel in Alken, is gespecialiseerd in een oxygen of zuurstofbehandeling. Na zo’n behandeling is uw haardos terug stralend en vol leven. De vakkundige medewerkers van de pruikenwinkel helpen u maar al te graag vrijblijvend verder met al uw vragen hieromtrent. Op hun website www.hairstudioluc.be leggen ze het alvast voor u uit. U kan er ook meteen een afspraak maken.

De voordelen van een zuurstofbehandeling

Met behulp van een speciaal toestel gaan de medewerkers van de pruikenwinkel in Alken vol enthousiasme aan de slag om van uw haardos een gezonde haardos te maken. Ze werken met een O2 zuurstofbehandeling dat een oplossing biedt voor heel wat haar problemen. Het voorkomt haaruitval en een gevoelige hoofdhuid. Allergieën en roos zijn niet langer meer uw probleem na een oxygen behandeling.

Maak van uw haar een stralende haardos voor iemand die het nodig heeft

De pruikenwinkel zou geen pruikenwinkel zijn als ze hun focus niet altijd houden bij pruiken. Na een zuurstofbehandeling is uw haar terug stralend. U kan ervoor kiezen om achteraf uw haar te doneren en anderen terug een geweldige haardos te geven. De pruikenwinkel houdt uw haar met zorg bij en maken er een prachtig pruik van voor mensen die er nood aan hebben, zoals een pruik voor een man of vrouw. Ze werken samen met de stichting ‘Haarwensen’, waardoor u dan ook meewerkt aan een goed doel. Wat is er nu een beter gevoel dan mensen te helpen en blij te maken?

Maak nu uw afspraak

Hairstudio Luc is de enigste pruikenwinkel met een zuurstofbehandeling voor het haar in regio Alken. Een behandeling gebeurt niet tijdens één afspraak. De producten hebben de tijd nodig om in te werken voor een doeltreffende werking. Vandaar gebeurt dit in zes beurten verspreid over verschillende weken. Verwen uzelf met een oxygen behandeling en ga nu uw afspraak maken. Geef uw haar weer zuurstof en loop stralend rond.