Beabingo
Image default
Beauty en verzorging

Maak komaf met ongewenste haren door een laserontharing in Antwerpen

Bent u het soms ook beu om zo veel te moeten scheren om die ongewenste haartjes toch maar weg te krijgen? Solar zonnestudio biedt de oplossing. Bij hun zaak in Antwerpen kunt u namelijk terecht voor een laserontharing en andere beautybehandelingen waaronder een sessie onder de zonnebank. Met de laser die zij gebruiken, kunt u veilig en vrijwel pijnloos al uw ongewenste haartjes laten verwijderen. Bovendien zorgt dit apparaat dat er geen schade wordt aangebracht aan uw huis.

Wat kunt u verwachten van deze behandeling?

Laat u definitief en pijnloos ontharen dankzij de laserontharing van deze zaak in Antwerpen. Zij maken gebruik van de Soprano SHR die bekend staat om zijn huidvriendelijke permanente ontharing. Zo hoeft u niet langer hars of een scheermesje te gebruiken. Na amper zes keer deze behandeling te laten uitvoeren, is de haargroei op uw lichaam reeds drastisch verminderd. Waarom zou u nog langer twijfelen. Na ongeveer tien sessies zal het gewenste resultaat verkregen zijn. Daarna kunt u meteen een bezoekje brengen aan de zalige zonnebank in Antwerpen om uw benen die juist onthaard zijn ook nog eens een extra bruin kleurtje te geven. U zult buitenstappen met een zelfverzekerd en comfortabel gevoel. Waarom zou u nog langer wachten? Ervaar zelf alle voordelen en alle behandelingen van dit beuatysalon.

Laat u ontharen in dit salon

Wilt u graag een laserontharing en een sessie onder de zonnebank koppelen in Antwerpen? Zoek niet verder en ga langs bij Solar zonnestudio. De medewerkers zullen u met open armen ontvangen en u laten genieten van de heerlijke behandelingen. Maak een afspraak voor een intakegesprek. Daar kijken ze hoeveel sessies er nodig zullen zijn en overlopen ze alle mogelijkheden met de bijhorende prijzen. Voor u het weet heeft u op een pijnloze en vlotte manier afscheid genomen van steeds terugkerend haar.