Beabingo
Image default
Gezondheid

Een sapkuur volgen van minimaal 3 dagen? Lees dit eerst.

Wil je je lichaam eens goed reinigen en je lichaam daarbij ook optimaal ondersteunen? Sapkuur van de grootste aanbieder kan je dan heel goed helpen. Het is namelijk een detox kuur en die gaat je lichaam echt rust geven. Je gaat dan meerdere dagen biologisch slowjuice drinken. Jouw organen worden dan een bepaalde tijd wat minder belast en het is goed om dat eens in de zoveel tijd te doen. Het hoort bij een gezond en gebalanceerd leven en je gaat het zelf ook echt voelen. Een bijkomend voordeel van sapvasten is dat het zorgt voor een schoon gevoel en nieuwe energie. Het beste kun je ook tijdelijk stoppen met ongezonde gewoontes, dan ga je je namelijk nog beter voelen! Het reinigen van je lichaam gaat een stuk eenvoudiger als je ook stopt met bijvoorbeeld alcohol en koffie drinken, roken en ongezond eten. 

Waar bestaan de kuren uit?

Sapkuren bestaan uit verschillende biologische groentesappen en dit wissel je af met extra geconcentreerde shotjes. Maar het zijn ook nog lekker diverse biologische groentesoepen en ook bijzonder biologische kruidenthee. Er is ook biologisch kurkuma- en gembersap aanwezig. Je krijgt ook eerst een uitgebreide uitleg over de voorbereiding en dan kan het allemaal beginnen. Er zijn twee detox menu’s om uit te kiezen met 50 gezonde recepten voor tijdens de Pretox en Aftertox. Volhouden en doorzetten en dan ga jij het maximale resultaat bereiken! 

Mogelijkheden en voordelen sapkuur 3 dagen volgen

Je bent vast en zeker benieuwd naar de mogelijkheden van een sapkuur 3 dagen. Gelukkig kun je daar snel achter komen en ook de voordelen liegen er niet om dat het zorgt voor een mooi resultaat! Het doel van een sapkuur 3 dagen is dat je je lichaam gaat ondersteunen zodat je lichaam de natuurlijke functies zo goed mogelijk kan uitvoeren. Je organen beschermen je lichaam tegen schadelijke stoffen, daarom wil je je lichaam eens goed reinigen en je organen even wat minder hard laten werken. Kies dan een extra intensieve sapvastenkuur met extra groene sapjes, soepjes en geconcentreerde shotjes. Een ander doel is dat jij tijdelijk ongezonde gewoontes gaat stoppen. Vervang alles door de sapjes en je gaat je vele malen beter voelen. Maar wat zijn dan nog de voordelen?

–        Het ondersteunt je weerstand door vitamine C en zink.

–        Je energieniveau wordt ondersteund dankzij de aanwezigheid van Vitamine B6, koper en ijzer.

–        Je krijgt een heldere geest dankzij foliumzuur en vitamine B1.

–        De gezonde huid wordt behouden dankzij vitamine A, zink en jodium.

–        Sterke botten en spieren worden behouden dankzij calcium en magnesium.

–        Je lichaam wordt beschermd tegen oxidatieve schade dankzij de aanwezigheid van vitamine C, E en mangaan.

–        De bloeddruk wordt verbeterd. 

https://www.sap.je/