Beabingo
Image default
Gezondheid

De beste voedingssupplementen voor je hormonen

De invloed van onze hormonen op onze algehele gezondheid wordt vaak onderschat. Dat hormonen invloed hebben op onze geslachtscellen, weet bijna iedereen wel. Dat ze ook inwerken op je bloeddruk en angstreacties, is minder bekend. Voor een goede gezondheid is het dus van groot belang om je hormonen in balans te houden. Maar hoe doe je dit? Bij Control Health kan je voedingssupplementen voor je hormonen bestellen. Zij hebben handige boxen samengesteld boordevol supplementen en tips voor een gezondere levensstijl. Hun “Healthy Cycle”-box is ideaal voor wie graag zijn hormonen een boost geeft.

De inhoud van de “Healthy Cycle”-box

Deze geweldige gezondheidsbox bevat meer dan enkel voedingssupplementen voor een goede balans van je hormonen. Je vindt in deze box ook:

–        Een handig dagboekje met invulfiches om je menstruatierapport bij te houden

–        Een gids met een stappenplan, zodat je goed weet hoe je het aan moet pakken en waar je op moet letten

–        Een leerrijke infobrochure boordevol informatie over je hormonen en je menstruatiecyclus

–        Een zelf-examinatiekit waarmee je je eigen baarmoedermond gemakkelijk kan observeren. Deze kit bevat onder meer een plastieken speculum, een spiegel, organisch glijmiddel en een zaklampje

–        Een thermometer

Daarnaast geniet je bij het opstarten van je menstruatierapport ook van een gratis consult met een medisch professional die je begeleidt bij het bijhouden van je menstruatiecyclus. De experts van dit bedrijf geven jou ook een heleboel tips en tricks over welke aanpassingen van je levensstijl en welke voeding nog kunnen helpen bij een goede balans van je hormonen.

Ontdek nog veel meer informatie op hun website

Lijkt zo’n gezondheidsbox met voedingssupplementen voor je hormonen je wel interessant? Neem dan zeker contact op met de experts van dit bedrijf of bestel je box eenvoudigweg op hun website. Ze geven je graag alle informatie die je nodig hebt.

https://controlhealth.eu/