Beabingo
Image default
Woning en Tuin

De kwalitatieve ramen van Blyweert Aluminium

Al heel wat jaren zweert Raamwinkel bij Blyweert Aluminium raamprofielen. Maar wist je dat er in het gamma van Blyweert ook heel wat varianten zitten. Zo zijn er de Hercules, Triton, Themis, AluK en Kolos. Deze ramen hebben elk hun eigenschappen en sterke punten. In dit artikel pikken we er de Kolos uit en lichten we de voordelen van dit profiel verder toe. Deze profielen zijn verkrijgbaar aan de scherpste fabrieksprijzen.

 

Hoog isolerende aluminium ramen

Het aluminium profiel Kolos van Blyweert is het eerste hoog isolerend schuifraamsysteem met Spidertechnology. Een sterk staaltje innovatieve technologie. Bij Raamwinkel.be kan je met deze ramen zelf aan de slag, maar je kan het ook aan hun professionals overlaten.

De Kolos profielen bieden een ongekende vrijheid aan afmetingen en bedieningscomfort. Kortom, je kan er alle kanten mee uit en het is een droom voor een vakman om ermee te werken. Bovendien kan je er zeker van zijn dat de Kolos ramen van Blyweert ontzettend stevig zijn en jarenlang meegaan. Raamwinkel.be biedt dan ook een stevige garantie.

 

Kolos raamprofielen, een verstandige investering

De prijs mag dan al bijzonder scherp zijn bij Raamwinkel.be, je bespaart ook stevig met de Kolos ramen. De profielen hebben een ongeziene isolatiewaarde, waardoor je stevig kan besparen op je energiefactuur. De ramen van Blyweert zijn dan ook een verstandige investering. Deze bewering geldt ook voor de Hercules, Triton, Themis en AluK ramen van deze fabrikant. Stuk voor stuk kwalitatieve profielen. Vaak zijn de systemen ook onderling compatibel.

Ook op het vlak van veiligheid hoef je je met de Kolos ramen van Blyweert geen zorgen te maken. Standaard is het schuifsysteem voorzien van een 5-puntsluiting en bijkomend voorzien van inbraak vertragende glaslatten. Dit maar om te zeggen dat inbrekers weinig kan maken en de profielen de nodige bescherming bieden tegen inbraak.

Meer dan 400 RAL-kleuren zijn mogelijk en de keuze is dan ook enorm.

 

Meer weten over Kolos ramen

Wens je meer te weten over de mogelijkheden van Kolos of de andere profielen, neem dan een kijkje op Raamwinkel.be. De voorbije jaren is deze specialist uitgegroeid tot een toonaangevende speler in aluminium ramen en deuren. Bovendien vind je er alle ramen aan fabrieksprijzen, zodat je geen euro te veel uitgeeft. De zelfplaatser vindt er naast heel wat ramen ook alle info om zelf aan de slag te gaan met de Kolos profielen, maar ook indien je minder handig bent staan de professionals van raamwinkel.be voor je klaar.

 

https://www.raamwinkel.be/nl/aluminium-ramen