Beabingo
Image default
Gezondheid

Muggen bestrijden in huis en slaapkamer

In jouw huis en vooral in je slaapkamer wil je een oase van rust, hier wil je nergens aan hoeven denken en even tot rust kunnen komen. Maar dit wordt je zo goed als onmogelijk gemaakt wanneer er constant muggen door de kamer heen zoemen. Kortgezegd, je hebt anti muggen tips nodig voor het muggen bestrijden slaapkamer en in de rest van je huis. Hiervoor hebben wij het onderstaande overzicht gemaakt met goede tips voor muggen bestrijden.

De elektronische vliegenmepper

Het beste kun je muggen natuurlijk gewoon buiten de deur houden, maar wanneer er toch een binnen is geslopen kun je deze snel en gemakkelijk afmaken met een elektronische vliegenmepper. Door de spanning die erop staat is de mug op slag dood wanneer hij de vliegenmepper aanraakt en hoef je dus ook niet hard te slaan. Met deze vliegenmepper vermoord je dus gemakkelijk muggen die jouw irriteren, al moet je wel opletten dat je geen vlekken achterlaat.

Gebruik een kruimeldief

Wanneer je liever geen elektronische vliegenmepper koopt of je wilt vlekken op de muur voorkomen, dan kan een kruimeldief nog weleens van pas komen. Muggen kun je namelijk zo uit de lucht opzuigen, ze zijn dan ook lang niet zo snel als vliegen. Wanneer muggen jou dus weer aan het irriteren zijn kun je gewoon de kruimeldief erbij pakken en deze vervelende wezens opzuigen. Zorg er alleen wel voor dat er een klepje voor de kruimeldief mond zit, anders vliegen de muggen er weer uit.

De muggenlamp (Tip)

Een muggenlamp werkt vrij simpel, met blauw Uv-licht en eventueel CO2-uitstoot lokt hij muggen naar de lamp toe. De muggen worden vervolgens de lamp ingezogen waar ze uitgedroogd of geëlektrocuteerd worden. Hierdoor sterft de mug en ben jij ervan af. Je kunt hem zowel in de woonkamer als op de slaapkamer neerzetten, wanneer je een goede muggenlamp hebt die niet te veel herrie maakt in ieder geval. Muggen die jouw huis binnenkomen zullen de lamp invliegen en kunnen jou dus niet meer lastigvallen.

Zet de ventilator aan

Muggen hebben een hekel aan wind, dus het aanzetten van de ventilator in jouw huis of slaapkamer zal ze dus zeker uit de buurt houden. Wanneer er een hittegolf over ons land trekt is het sowieso geen slecht idee om s’ nachts de ventilator aan te houden, maar je kunt er dus ook muggen mee op afstand houden. Ideaal dus om jezelf koel en vrij van muggen te houden.

Met deze anti muggen tips moet iedereen, ook jij dus, muggen buitenshuis weten te houden. Het muggen bestrijden slaapkamer is vanaf nu een stuk gemakkelijker nu je weet wat je moet doen om muggen buiten de slaapkamer en de rest van het huis te houden. Wacht dus niet langer en begin vandaag dus nog met het bestrijden van muggen. Je kunt simpel beginnen door de ventilator van zolder te halen of een muggenlamp te bestellen. Zorg er in ieder geval voor dat jij jouw methodes werkend hebt voor het muggenseizoen begint.

https://www.antivliegenshop.nl