Beabingo
Image default
Verbouwen

Tover uw badkamer om met Beton cire

Dat de betonlook de laatste jaren aan populariteit gewonnen heeft is een understatement. Beton cire is ontzettend populair en steeds meer ruimtes in een woning krijgen een strakkere uitstraling met beton cire.

Beton cire of mortex komt vooral tot zijn recht in de badkamer. Daar wordt deze betonlook door middel van beton stuc het meeste gebruikt. Het geeft uw badkamer een stoere, moderne uitstraling. Ongeacht de stijl van uw woning lijkt het met beton stuc of u vertoeft in een moderne loft.

Beton cire heeft heel wat voordelen, het is vrij makkelijk aan te brengen en bovendien perfect waterproof. Het materiaal kan dus tegen een stootje en vormt daarom ook het ideale materiaal voor in de badkamer. Naast de stoere betonlook en het feit dat het waterdicht is, heeft beton cire nog heel wat andere voordelen. We lichten er even een aantal voor u uit. 

 

De knappe voordelen van beton cire of mortex

U kan de mortex zowat op elke ondergrond aanbrengen. Het is dus een zeer dankbaar materiaal om mee aan de slag te gaan. De stuclaag is zeer dun, waardoor het makkelijk in te passen valt. De specialisten van Camee kunnen u hier zeker meer over vertellen. Want als er nu één professionele partij echt thuis is in beton cire, dan zijn zij het wel. Al jaren plaatsen ze in woningen beton stuc, met pareltjes als resultaat.

Beton cire heeft als bijkomend voordeel dat het enorm slijtvast is. Eens uw badkamer met beton stuc is aangepast, hebt u er jaren plezier van. Het is de investering dan ook meer dan waard. Qua onderhoud moet u er amper naar omkijken. Dat is niet alleen voordelig, het bespaart u ook heel wat kostbare tijd.

De strakke uitstraling van beton stuc valt bij heel wat mensen in de smaak. Zeker als u over een wat strakkere woning beschikt komt dit perfect tot zijn recht. U heeft de keuze uit een waaier aan kleuren om mee te personaliseren. Er zit dus ongetwijfeld een kleur tussen die perfect bij uw interieur en smaak past.

 

Neem contact op met Camee

Wilt u uw beton cire door professionals laten plaatsen? Vakmannen die thuis zijn in beton cire en deze perfect aanbrengen? Neem dan zeker eens contact op met Camee. Zij laten u met plezier heel wat realisaties zien en schetsen de mogelijkheden.

In geen tijd zorgen ze voor een betonlook in uw badkamer en dit tegen een scherpe prijs. Pak vandaag nog uw wanden en vloeren aan. Neem contact op en zet de eerste stap naar een nieuwe, industriële badkamer met beton cire en Camee.

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/beton-cire/