Beabingo
Image default
Media

Hoe word je populair op Instagram?

Populair worden via internet? Wil je online naam en faam maken en zo de wereld veroveren en/of je geld ermee verdienen? Dan zijn Twitter en Facebook in ieder geval niet meer de ideale social media om te gebruiken. Instagram is dat zonder twijfel wel. Instagram is op dit moment namelijk één van de meest populaire social media kanalen en dat is ook goed te merken aan het aantal gebruikers. Wist je bijvoorbeeld dat er alleen in Nederland meer dan 4 miljoen mensen op Instagram zitten? Dan is bijna een kwart van de totale bevolking in Nederland. Veel mensen hebben de ambitie om populair te worden via Instagram. Dat is echter soms lastiger dan het lijkt. Tussen alle miljoenen gebruikers moet je namelijk zien op te vallen. Hoe doe je dat dan eigenlijk? Hoe word je populair op Instagram? Hieronder geven we je een paar handige tips.

 

 

Zorg dat je account openbaar is

Een logische tip misschien, maar wel ontzettend belangrijk als je populair wil worden. Populair worden staat eigenlijk gelijk aan meer volgers krijgen. Dat lukt alleen wanneer je jouw account op openbaar zet. Natuurlijk heeft een beschermd account bepaalde voordelen, vooral als het gaat om privacy. Maar wie privacy op Instagram populair vindt, gaat helaas niet zo snel populair worden op dit medium. Wanneer je account openbaar is en iedereen dus de toegang heeft tot je foto’s, zal je automatisch veel meer volgers krijgen dan wanneer deze op privé staat.

 

Ga voor een vast thema

Scroll eens even door alle profielen op Instagram die gigantisch populair zijn. Wat valt je op? Al deze Instagram-profielen hebben gekozen voor een vast thema, dat ook wel signature style genoemd wordt. Denk hierbij aan een vaste huisstijl waarbij een bepaald thema of onderwerp steeds weer terug komt. Mensen gaan je hierom herkennen en ook waarderen. Wanneer ze op je profiel komen, moeten bezoekers eigenlijk binnen een seconde kunnen zien waarin je jezelf onderscheidt op Instagram en waarmee jij je wilt profileren.

 

Zorg voor kwalitatieve foto’s

Instagram is in eerste instantie natuurlijk vooral een social medium waarbij het om foto’s draait. Iedere dag weer komen er miljoenen foto’s van modellen, huisdieren en eten voorbij. Je onderscheidt jezelf door enkel foto’s van zeer goede kwaliteit te plaatsen. Daarmee steek je al snel boven de rest uit, omdat mensen goede foto’s kunnen waarderen. Beperk trouwens het aantal selfies, omdat dat al snel voor frustratie zorgt.

 

Eenvoudig een boost bestellen

Op  https://www.likes-kopen.nl/ kun je diverse producten bestellen om werkelijk alles uit je profiel te halen. Je kunt volgers kopen, likes kopen, reacties kopen, en zelfs views kopen voor je video’s! Binnen korte tijd sta jij bovenaan tussen alle zoekresultaten want veel likes en volgers zorgen voor een flinke boost!