Beabingo
Image default
Woning en Tuin

Je partner in groen

Of het nu je woonomgeving is of je werk, groen voegt altijd waarde toe. Groen is een kenmerk van verantwoord leven geworden. Toch is groen niet zo eenvoudig als even een potplant neerzetten. Om echt de toegevoegde waarde van groen te ervaren heb je een partner met kennis van zaken nodig. BTL is die partner.

Wat doet BTL?

BTL werkt met drie werkmaatschappijen. BTL advies, BTL Realisatie en de BTL Bomendienst. Voor alle werkmaatschappijen geldt als uitgangspunt dat er waarde aan groen wordt toegevoegd. Want daar waar groen aan waarde wint, winnen ook de buurtbewoners, de maatschappelijke partners en iedereen die met het groen in aanraking komt.

BTL Advies, experts in groen

BTL advies is een architecten- en ingenieursbureau. Je kunt bij BTL advies terecht voor advies op maat dat gegeven wordt door een scala van groene experts, van ecologen tot technici. Ervaren specialisten gaan samen met jou om tafel en creëren de verantwoorde oplossing voor jouw groene uitdaging.

BTL Realisatie, de groene aannemer

BTL is de groene aannemer met kennis van zaken. BTL realisatie staat klaar om jouw project te realiseren. Naast uiterst bekwame en gedreven vakmensen beschikt BTL realisatie over een geavanceerd machinepark.

BTL Bomendienst, alles voor de boom

BTL Bomendienst is de specialist op het gebied van bomen. Van ziektebeheersing tot verzorging en advies op maat. BTL is erbij van aanplant en ontwikkeling tot de ondersteuning van gewaardeerde oude bomen.

Garanties

Als klant van BTL krijg je een aantal garanties. Zo bieden BTL’s groene oplossingen altijd meerwaarde, zorgt BTL voor één aanspreekpunt met een snelle reactietijd en heb je de garantie dat je als klant altijd toegang hebt tot de beste experts. Verder garandeert BTL duurzame en toekomstgerichte oplossingen en een geïntegreerd design & construct concept dat, mocht er iets over het hoofd gezien zijn, niet tot meerwerkkosten voor jou als klant leidt.