Beabingo
Image default
Hobby en vrije tijd

Een onvergetelijk zwemfeestje wacht op u

U zoekt misschien nog een leuke locatie voor een mooi kinderfeest. U zou graag hebben dat ze sportief in beweging zijn en tegelijkertijd enorm veel plezier maken. Dan is een zwemfeestje bij het zwembad van Geel natuurlijk een ideale optie. De vele mooie baden zijn een favoriet in de nabije omgeving en de kinderen kunnen zich hierin volledig uitleven. Nadien kunnen ze bij ’t Zwemkaffee heerlijk smullen van het lekkere eten dat de brasserie te bieden heeft. Voor een zwemfeestje kunt u bij hen genieten van pizza, frietjes met curryworst, Bicky burgers of hotdogs. Dat ook nog eens allemaal aan voordelige prijzen!

Een sportief zwemfeestje afsluiten met een smulpartij

Wanneer u uw kinderfeestje wilt afsluiten met lekker eten bij ’t Zwemkaffee, krijgt u telkens een totaalpakket. Zo kunt u in elk geval, of u nu hotdogs of pizza kiest, ook genieten van een frisdrankje en een ijsje of zakje chips. Zo zijn de kinderen zeker verzadigd. De ouders die meegaan met het zwemfeestje hebben misschien eerder zin in iets anders. De uitgebreide menukaart van de brasserie zal hen dan zeker bekoren. Er gelden ook groepskortingen bij ’t Zwemkaffee die oplopen bij de grootte van de groep. Zo krijgt u reeds €1,- korting per persoon als u met een groep van meer dan 20 personen komt!

Zorgeloos genieten met heel uw gezelschap

Een zwemfeestje hoeft natuurlijk niet alleen voor een verjaardagsfeest. Zo komt u ook langs met een grote vereniging die zin heeft om zich sportief uit te leven. Bij goed weer is het tevens heerlijk uitrusten op de ligweide buiten. Zin in een lekker broodje voor of na het zwemmen? Dan biedt de brasserie voor verenigingen een speciaal arrangement aan. Uw gezelschap geniet dan van een frisdrank met een smoske ham of kaas voor maar liefst €4,50,- per persoon. Dus mocht u nog een leuke activiteit zoeken om te doen met uw vereniging, hoeft u absoluut niet meer verder te zoeken!

https://www.tzwemkaffee.be/