Beabingo
Image default
Groothandel

Waterglazen laten bedrukken hoeft niet duur te zijn

Niets is zo effectief om een gevoel van eenheid binnen uw bedrijf te brengen als alledaagse voorwerpen met het logo van een bedrijf op. Niet voor niets maken vele bedrijven en verenigingen bijvoorbeeld balpennen of notitieboekjes met hun logo op. Maar wist u dat u ook waterglazen kunt laten bedrukken met het logo van uw bedrijf op? Bij 5dcor bestelt u bedrukte waterglazen in grote oplages. U kiest zelf welk soort glazen u wilt en hoe het logo of de afbeelding eruit moet zien. Deze experts zorgen ervoor dat u exact het resultaat krijgt dat u wilt.

De verschillende mogelijkheden voor het bedrukken van glazen

Wanneer u ervoor kiest om glazen te laten bedrukken, heeft u een hele waaier aan mogelijkheden. Ten eerste kiest u uiteraard zelf het type glas. Wilt u waterglazen laten bedrukken, bierglazen of toch eerder champagneglazen? Of misschien juist allemaal? U kiest het helemaal zelf. Dit bedrijf heeft namelijk een zeer uitgebreid aanbod aan alle verschillende soorten glazen, dus niets is te moeilijk voor hen. Uiteraard kiest u ook zelf het logo en hoe het precies op het glas bedrukt moet worden. Qua bedrukking zijn er twee opties. Ofwel wordt er rechtstreeks bedrukt en wordt de verf dus direct aangebracht op het glas. Dit heeft als voordeel dat het sneller gaat en u dus uw glazen sneller heeft. Er is echter ook een onrechtstreekse bedrukking via decals. Dan wordt de verf eerst op een papieren drager gedrukt met een samenhoudende coating. Vervolgens wordt dit overgebracht op het glas of porselein. Deze vorm van bedrukking kan op alle mogelijke vormen worden aangebracht én het aantal kleuren is bijna onbeperkt.

Maak snel uw keuze

Heeft u het ontwerp voor uw waterglazen of andere glazen al in gedachten om te laten bedrukken? Of moet u hier nog even over nadenken? Bekijk zeker alvast hun website voor inspiratie. Wanneer u beslist heeft, kunt u uw bestelling plaatsen en vervolgens al uw ideeën en voorkeuren doorgeven. Zij zorgen er dan voor dat het allemaal in orde komt.

https://www.5dcor.com/