Beabingo
Image default
Groothandel

Dé beste tuinbenodigdheden en bakkersbenodigdheden nabij Mechelen

Bent u op zoek naar een winkel nabij Mechelen waar u zowel bakkersbenodigdheden als tuinbenodigdheden kunt kopen tegen een leuke en aantrekkelijke prijs? Misschien wilt u een heerlijk brood bakken, verschillende lekkernijen of kiest u liever een kant-en-klare bakmix. Bij Spoelders in Hombeek vindt u het allemaal. Ze bieden u verschillende basisproducten aan, namelijk gist en bloem. Ook vindt u in hun brede assortiment ook verschillende diepvriesproducten. Heel makkelijk, want deze hoeft u alleen nog maar af te bakken.

Maak kennis met het gehele assortiment

Voor het gehele assortiment aan tuinbenodigdheden en bakkersbenodigdheden komt u natuurlijk naar de winkel van deze aanbieder, nabij Mechelen. U kunt daar namelijk echt van alles kopen. Qua bakkersbenodigdheden, bieden ze onder meer de volgende producten aan:

  • Gist: onder meer desem gist en instant gist
  • Bloem: standaard, maar ook tarwebloem, boekwitbloem, speltbloem en meer
  • Gamma Melen ’t Korenveld: ruim en divers aanbod aan producten die op ambachtelijke wijze gemalen zijn bij Maalderij Roosens
  • Cook & Bake producten: onder meer traditionele bloem, all-in mixen en dessertmixen
  • Diepvriesproducten Vanmarcke: enkel alleen nog af te baken, zijn onder meer taartbodems, stokbroodjes, worstenbroodjes, taarten en nog veel mee
  • Sublixmix: handig en gezond van smaak. Een ideale oplossing voor mensen die letten op gluten, lactose en vet

Alles wat u zoekt op een plek

Het fijne van Spoelders nabij Mechelen is dat u daar tuinbenodigdheden en bakkersproducten kunt kopen. Met hun ruime ervaring kunnen zij u alles bieden wat u nodig heeft. Ze zijn namelijk al sinds 1848 actief. U vindt bij hen onder meer producten voor dier, tuin en agro. Maar ze zijn ook een toeleveringsbederijf voor de land- en tuinbouwsector. Ze verkopen diverse eigen merken paardenvoeders, granen, meststoffen en zaden. Ga snel naar de website en bekijk een deel van hun brede assortiment of kom langs in Hombeek. Daar vindt u de gehele actuele collectie. Voor advies en vragen staan zeker de specialisten van dit bedrijf voor u klaar.

https://www.spoelders.be/nl/home