Beabingo
Image default
Management

Health care management

Wilt u mensen helpen om gezond te blijven? Wilt u een bedrijf starten in de gezondheidszorg? Wil je beleid ontwikkelen binnen de gezondheidszorg? Wil je slimme technologie voor ouderen implementeren zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen? Misschien is het je droom om manager te worden in een organisatie in de gezondheidszorg. Wil je alles weten over de gezondheidszorg en heb je een ondernemende instelling? Dan biedt de Hanzehogeschool Groningen je de bacheloropleiding Health Care Management.

 

Health Care Management is een combinatie van bedrijfskunde, innovatie, ondernemerschap en kennis van zorg en welzijn. Deze 4-jarige bacheloropleiding geeft je de mogelijkheid om een professional in zorg en welzijn te worden.

 

Naast het verwerven van kennis over zorg en welzijn, en de manieren om deze domeinen te managen, zijn er twee andere belangrijke thema’s binnen het programma:

 

ondernemerschap in zorg en welzijn

gezondheidszorg en technologie

Bij de studie Health Care Management richt je je op recente ontwikkelingen vanuit het perspectief van een manager. Hoe organiseer en implementeer je nieuwe innovaties? Hoe zorg je voor betrokkenheid in je organisatie en hoe werk je samen met andere organisaties om je doelen te bereiken?

 

Gezondheidszorg Management wordt in het Nederlands gedoceerd.

 

Organisatie en Management Hanzehogeschool Groningen

De Hanzehogeschool Groningen heeft vestigingen in Groningen, Assen, Leeuwarden en Amsterdam met ongeveer 26000 studenten en 3000 medewerkers.

 

De naam Hanzehogeschool Groningen verwijst naar een ooit stuwende kracht op het gebied van handel en zaken. Vele jaren geleden was het Hanzeverbond essentieel voor internationale handel, samenwerking en contacten. Dit was het geval in Nederland en vele andere landen, zoals Duitsland en Scandinavië. Nederland telde veel Hanzesteden, waaronder Groningen.

 

Daarom kan de term “Hanze” zowel met het verleden als met de stad Groningen in verband worden gebracht. Ook het logo heeft historische aspecten. De schuine gotische letter H in Oranje is overal terug te vinden waar Hanzehogeschool Groningen mee te maken heeft.

 

HRM gesprekken

Iedere medewerker van de Hanzehogeschool Groningen draagt direct of indirect bij aan goed onderwijs en onderzoek. De bijdrage en ontwikkeling van medewerkers bepalen het succes van onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat leidinggevenden en medewerkers een goede relatie onderhouden. Daarom hebben we naast reguliere overleggen ook HRM-gesprekken. HRM is een afkorting van Human Resource Management: het stimuleren en ontwikkelen van het ‘menselijk kapitaal’ van de organisatie. De HRM-gesprekken slaan een brug tussen de individuele bijdrage van de medewerker en de organisatiedoelstellingen.

 

Kernvragen tijdens een HRM-gesprek zijn:

 

Wat en hoe ga je bijdragen aan de organisatiedoelstellingen?

Hoe ga je je eigen loopbaan ontwikkelen?

Hoe kunnen wij je daarbij ondersteunen?

 

De overgang naar een duurzame samenleving op basis van het gebruik van schone energiebronnen is een van de grootste uitdagingen voor de nabije toekomst. Nieuwe oplossingen en nieuwe benaderingen zijn op grote schaal nodig. Dit vereist nieuwe technologieën, maar ook grote veranderingen op vele gebieden, nieuwe projecten voor toegepast onderzoek, innovaties en professionals. Dit zal leiden tot de ontwikkeling van nieuwe technieken, energieconcepten en distributie- en transportsystemen. Een succesvolle invoering van deze innovaties zal bijdragen tot een duurzamer en schoner milieu.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/