Beabingo
Image default
Dienstverlening

Walking floor-transport doorheen heel Europa

S’Jegers is een transportbedrijf in Laakdal, in de provincie Antwerpen, dat al sinds 1995 actief is in de transportsector. Ze zijn begonnen met het transport van zeecontainers en maakten hun bedrijf elk jaar groter. Ondertussen hebben ze zo’n 300-tal trekkers, 600 containerchassis, 250 huifwagens en 20 trekkers voor koel- en vriestransport. Elke vrachtwagen is uitgerust met een moderne realtime GPS tracker waardoor ze steeds weten waar uw goederen zijn. Voor transport vanuit Antwerpen over heel Europa, klopt u bij hen aan.

Uitgebreide infrastructuur

Naast honderden containers en trekkers, heeft S’Jegers ook een eigen garage, depannagedienst en werkplaats. Zo kunnen ze hun voertuigen in eigen huis onderhouden en herstellen. Zij zijn zeker dat hun voertuigen volledig in orde zijn en u bent zeker dat uw goederen veilig vervoerd worden. Daarbovenop heeft dit transportbedrijf ook een eigen fumigatiezone, waar ze de containers schimmel- en ongediertevrij maken. Heeft u een opslagplaats nodig voor uw goederen tijdens of voor het transport? U raadt het al, ook dan kan u terecht bij deze transportexpert. Uw goederen liggen veilig in één van hun magazijnen. Naast zeecontainers, heeft deze transportgigant ook huifwagens, tankwagens, afzetcontainer en kiepwagens. Daarnaast is het bedrijf ook gespecialiseerd in het innovatieve walking floor-transport. Walking floor-transport werkt dankzij de hydraulische vloer van de transportwagen de bulkgoederen, zoals hout, automatisch naar buiten. U hoeft dus niet handmatig al uw goederen één voor één uit de wagen te halen. Zo bespaart u veel tijd én geld! Voor transport van bulkgoederen en verpakte goederen in grote hoeveelheden, zoals papierrollen, in Antwerpen lijkt deze manier van transport de beste optie.

Zij zorgen graag voor uw goederen

Of het nu voor het transport is van uw goederen of de tijdelijke opslag ervan in hun magazijnen verspreid over Antwerpen, S’Jegers zorgt graag voor uw goederen. Dankzij hun grote vloot vol verschillende vrachtwagens kan u de ideale manier van transport vinden. Kies voor walking floor-transport en bespaar ook nog eens heel wat tijd. Vraag via hun website een vrijblijvende offerte aan.