Beabingo
Image default
Dienstverlening

Water laten keuren doet u bij dit team

Staat er een professioneel uitgevoerde keuring van uw water op de planning? Informeer dan zeker eens bij VDB project in Haaltert om uw water te laten keuren! Elke particulier of elk bedrijf in Vlaanderen kan rekenen op hun deskundige hulp. Hoe beter uw afvoersysteem wordt onderhouden, hoe lager de kans op onaangename kosten van herstellingen en dergelijke. Bovendien is een ondermaatse waterkeuring verboden in België. U schakelt dus maar beter het team van dit bedrijf in om water deskundig te laten keuren!   

Wat is de werkwijze van de medewerkers?

Water laten keuren door iemand van VDB project is altijd een goed idee. Elke professional is helemaal op de hoogte van de allerlaatste veiligheidsvoorschriften en richtlijnen binnen het vak. Hoe wordt het water in de desbetreffende installatie afgevoerd? En werken alle aanwezige installaties zoals ze moeten? Zij kijken verder dan wat er op het eerst zicht duidelijk is. Wilt u graag uw water laten keuren? Dan hoeft u enkel onderstaande documenten te voorzien:

  • Een lijst (merk en type) van alle douchekranen, keukenkranen en badkranen die aanwezig zijn in het gebouw of in de woning;
  • Duidelijke plannen van het etablissement op A3 of A4-formaat;
  • Een toestellenlijst, maar dit is geen verplichting. Deze kan ook ter plaatse worden opgemaakt.

U leest het zelf, bij VDB project uit Haaltert zit u goed voor alles wat te maken heeft met gespecialiseerde keuringen, afvoersystemen en dergelijke.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over hoe u water kunt laten keuren door deze professionele medewerkers van het bedrijf? Neem dan zeker vandaag nog contact op met hen en informeer volledig vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden. U kunt ze bereiken via het online contactformulier, via e-mail of via telefoonnummer. U hoeft niet te lang te wachten, na het eerste contact wordt er zo snel mogelijk een afspraak ingepland om uw water te laten keuren.

https://www.vdbproject.be/