Beabingo
Image default
Dienstverlening

Vlot en goedkoop verhuizen

Vlot én goedkoop verhuizen, dat is toch de droom van iedereen? Het is mogelijk met behulp van Antwerp Lift Service. Deze specialist uit Merksem verhuurt allerlei soorten verhuisliften zodat u goedkoop kunt verhuizen. U hoeft niet tientallen keren op en af te gaan en moet u niet in allerlei bochten wringen op de trap om uw meubels naar boven te krijgen. Bovendien kunt u zo ook uw rug besparen van zware belasting. Lees verder en kies dé lift op maat van uw verhuis.

Kies voor een lift op maat

Bij deze specialist vindt u verschillende opties die erg uiteenlopen in prijs. Wilt goedkoop verhuizen via dit bedrijf uit Merksem en gaat u niet hoger dan de derde verdieping wonen? Dan is de GEDA lift voor u de beste optie. Deze lift is gemakkelijk te installeren én te hanteren en vergt geen externe bediener. Bovendien kunt u deze lift ook gaan ophalen, waardoor u geen transportkosten hoeft te betalen. Voor een hele dag betaalt u voor dit type lift slechts €90 euro. Woont u hoger dan de derde verdieping? Dan kunt u een Losse Bocker ladderlift of een ladderlift op een bestelwagen huren. Beide liften hebben hun voordelen. Zo is de Losse Bocker meer geschikt voor locaties met beperkte doorrijhoogte en is het mogelijk om de lift zelf te bedienen. Het voordeel van de lift op een bestelwagen is dat dit type uitermate geschikt is voor zware objecten dankzij de hydraulische en verstelbare steunpoten die aan de bestelwagen zijn gemonteerd. Dit type lift wordt altijd door een medewerker van Antwerp Lift Service bediend.

Contacteer hen en geniet van een vlotte verhuis

Wilt goedkoop verhuizen zonder stress in regio Antwerpen? Dan is een verhuislift de juiste keuze voor u. Bent u niet zeker welk type u wilt huren? Dat is zeker te begrijpen. Vraag daarom om advies aan hun experten. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Contacteer hen vandaag nog en geniet van hun service.

https://www.antwerpliftservice.be/