Beabingo
Image default
Woningen

Vertrouw op deze verhuisfirma in regio Nijlen

Verhuizen naar een nieuwe locatie kan een hele klus zijn. U moet niet alleen uw volledige inboedel verhuizen naar uw nieuwe woning, maar soms moeten er ook enkele meubels opgeslagen worden. Zeker als je kleiner gaat wonen, kan je niet altijd alles meenemen. Een goede opslag kan in zo’n geval echt van pas komen. Bij Move Me uit Nijlen hebben ze hiervoor de perfecte oplossing gevonden. Deze verhuisfirma in Nijlen heeft namelijk een handige opslag voor al uw spullen.

Flexibele opslagruimte

Deze ervaren verhuisfirma uit Nijlen zijn recent begonnen met een nieuwe dienst. Naast het verhuizen van uw meubels en het verhuren van verschillende types ladderliften, bieden ze nu ook opslagruimtes aan. Ze noemen het de BOX-ME en is ideaal voor alle meubelbewaring. In deze boxen kan u niet alleen al uw meubels opbergen, maar ook uw voertuigen, zoals fietsen en motors, zitten hier veilig. Het magazijn waarin deze boxen zitten, is bovendien verwarmd. In dit gebouw is er cameracontrole voorzien en elke box wordt met een stevig hangslot afgesloten. Als u wilt, kan u deze service zelfs combineren met uw verhuis. Zij zien dit namelijk als één opdracht. Zo zetten zij uw nieuwe meubels in elkaar in uw nieuwe huis en bewaren zij uw oude meubels in hun verwarmde magazijn. Naast deze boxen kan u ook ladderliften huren voor uw verhuis. Ze hebben bijvoorbeeld een handige motorlift van 27 meter hoogte ter beschikking.

Vraag een gratis offerte aan voor de opslagruimte

Zoekt u dus een verhuisfirma voor verhuizingen en bevindt u zich in de buurt van Nijlen? Dan kan u voor elke opdracht rekenen op deze experten. Vraag dus zeker vandaag nog een gratis offerte bij hen aan of neem contact met hen op voor meer informatie over al hun diensten. Wie weet helpen zij u binnenkort met uw verhuis naar het binnen- of buitenland.