Beabingo
Image default
Woningen

Schakel het vakmanschap van een vastgoedstylist in

Bij de verkoop van een woning of appartement komt er enorm veel kijken, toch? U wil natuurlijk zoveel mogelijk kopers aantrekken om zeker te zijn van een gunstig bod. Wat verkopers vaak vergeten is dat bezoekers eerst en vooral kijken naar de huidige inrichting. Een aangename, huiselijke sfeer geeft een beter beeld van het potentieel van het pand dan een lege ruimte. Neem deze taak niet op u, vertrouw op het vakmanschap van een vastgoedstylist!

Start met de huur van mooie meubelen en decoratie

Een woning of appartement dat volledig is aangekleed, kan de waarde van een pand met meer dan 10% verhogen. Een vastgoedstylist van ervaren bedrijf IntraStijl kan u hiermee helpen. Na een eerste bezoek wordt er een indeling opgetekend om elke ruimte zo goed mogelijk te benutten. De afmetingen, lichtinval, persoonlijke smaak en andere aspecten worden in kaart gebracht. Het is mogelijk om zelf aan de slag te gaan met de handige tips van de vastgoedstylist. Liever beroep doen op de professionele verhuurdienst van IntraStijl? Ook dat is mogelijk! Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over budget of tijd. Alle gekozen meubelen worden geleverd, op de juiste plek gezet en opnieuw opgehaald door de vastgoedstylist. Alle individuele stukken zijn optimaal verzekerd zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan na schade. U zal verrast zijn van de positieve feedback van potentiële kopers! 

Ontdek de voordelen van vastgoedstyling

Twijfel niet langer en schakel een vastgoedstylist in om de verkoop van uw pand te versnellen. Iedereen wil een voordelig bod ontvangen, toch? Neem contact op met de onderneming via e-mail of via telefoon. Zij bezorgen u graag een offerte op maat of vrijblijvende informatie over hun projecten. Leg meteen een afspraak vast en bespreek samen met de vastgoedstylist de verschillende mogelijkheden. Zo maakt u de meeste kans om uw woning of appartement zo vlot mogelijk te verkopen!    

https://www.intrastijl.be/