Beabingo
Woning en Tuin

De beste bovengrondse zwembaden

Thuis een zwembad hebben is een leuke manier om te ontspannen en koel te blijven tijdens de warmere maanden. Of u nu op zoek bent naar een permanente bad of een seizoensgebonden zwembad die kan worden opgeborgen, een bovengronds zwembad is een kosteneffectief alternatief voor ingegraven zwembaden. Bovengrondse zwembaden zijn er in alle soorten en maten, maar wat u ook kiest, vergeet niet om veiligheid altijd in ahct te nemen. Over het algemeen vinden we Intex opbouw zwembaden het beste, omdat ze zeer duurzaam zijn.

Bovengrondse zwembaden

Wanneer de temperatuur stijgt tot 35 graden, is een zwembad in uw achtertuin een onschatbare luxe om af te koelen. Maar als u het bouwgedoe van het ingraven van een ondergronds zwembad niet wilt hebben of als u simpelweg geen ruimte heeft om hem te plaatsen, kan een bovengronds zwembad een geschikt alternatief zijn – om nog maar te zwijgen van het feit dat het goedkoper is en sneller te installeren.
Bovengrondse zwembaden zijn er in verschillende maten en bouwtypes. Voor onze gids hebben we alles onderzocht, van eenvoudig op te zetten en opblaasbare zwembaden van volledig vinyl tot zwembaden met een metalen frame, vinylzijdige en volledig metalen zwembaden. We hebben ook rekening gehouden met installatie en gebruik, kwaliteit en waarde. Voordat u er in investeert, moet u zich er echter van bewust zijn dat alle bovengrondse zwembaden hun sterke punten en tekortkomingen hebben.

Opbouw zwembaden

Opblaasbare en eenvoudig op te zetten zwembaden zijn het meest betaalbaar, maar ze hebben ook de kortste levensduur en doen het na verloop van tijd over het algemeen niet goed in de elementen. Daarentegen hebben vinylzwembaden versterkt met metaal en volledig metalen zwembaden een veel betere kans tegen slijtage, weer en tijd. Volledig metalen zwembaden kunnen ook worden achtergelaten en winterklaar gemaakt, waardoor het ontmoedigende voorstel van het inpakken en opslaan van een zware, verwarrende puinhoop van plastic en metaal wordt vermeden. Net als bij elk zwembad, vereisen bovengrondse zwembaden reiniging en onderhoud.

Zoals je waarschijnlijk al geraden had, zijn deze zwembaden bedoeld voor buiten. Maar welk type zwembad u ook kiest om te installeren, onthoud dat veiligheid cruciaal is: laat kinderen nooit zonder toezicht zwemmen, installeer veiligheidsbarrières, ken elementaire cardiopulmonale reanimatie (CPR) en zorg ervoor dat alle zwembadgebruikers weten hoe ze moeten zwemmen.

https://outathome.be/product-categorie/water/zwembaden/