Beabingo
Image default
Woning en Tuin

Bootstoffering geeft uw boot een unieke uitstraling

Bent u een grote liefhebber van boten? Heeft u een eigen boot en wilt u deze een stijlvolle uitstraling geven? Dat kan eenvoudig met professionele bootstoffering. De specialisten van Stoffeerderij Calypso maken uw boot echt af met prachtige bootkussens. Ook de buitenmeubels van uw boot kunnen zij bekleden. Dat gebeurt met materialen zoals leer en kunstleer die bestand zijn tegen bijna alle weersinvloeden. Vindt u het moeilijk om te beslissen over de uw nieuwe bootstoffering? Geen probleem! De ervaren medewerkers van het bedrijf adviseren u graag en helpen u bij het kiezen van de beste stoffering voor uw boot.

Waarom kiezen voor bootstoffering van dit bedrijf?

U bent op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor bootstoffering die uw boot kan voorzien van prachtige bootkussens. Waarom zou u dan in zee gaan met Stoffeerderij Calypso? Een betere vraag is: waarom zou u dat niet doen? Ten eerste heeft dit bedrijf meer dan twintig jaar ervaring opgebouwd met bootstoffering. Zowel jacht- als scheepstoffering wordt door deze experts uitgevoerd. Deze specialisten luisteren bovendien naar uw wensen. Zo krijgt u altijd het gewenste interieur. De stoffeerders werken enkel met materialen van de beste kwaliteit en hebben veel aandacht voor details. Ook maatwerk is mogelijk bij deze specialist in bootstoffering. Kies daarom voor jacht- en scheepsstoffering door stoffeerderij Calypso.

Specialist in bootstoffering en maatwerk meubilairstoffering

Voor jacht- en bootstoffering klopt u bij Stoffeerderij Calypso. Wist u echter dat dit bedrijf ook gespecialiseerd is in het stofferen van maatwerk meubilair voor interieurprojecten? Ze draaien hun handen er niet voor om voor grote en kleine interieurprojecten. Zo voorzien graag ook uw interieur van prachtig gestoffeerd meubilair dat perfect past bij de gewenste stijl. Het bedrijf heeft veel ervaring met veeleisende opdrachtgevers en het nakomen van strakke deadlines. Het bedrijf werkte al samen met designers, projectinrichters en architecten. U kunt dus altijd uw interieurproject toevertrouwen aan deze specialisten in stoffering in Zwartsluis en Capelle aan den IJssel.