Beabingo
Image default
Bedrijven

Houd de boekhouding goed bij

De boekhouding is een steeds terugkerende zaak als je een eigen bedrijf hebt. Omdat niet iedereen er altijd evenveel tijd in kan steken of het gewoonweg niet graag doet is het wijsheid de boekhouding zoveel mogelijk te automatiseren.

Boekhouden, facturen maken en CRM systeem

Dit kun je doen door gebruik te maken van een geautomatiseerd systeem zoals Yoursminc. Het systeem bestaat uit meer onderdelen. Je krijgt er een onderdeel bij waarmee je de boekhouding kunt doen maar ook een waarmee je zelf facturen kunt maken. Daarnaast zit er ook nog een CRM systeem bij inbegrepen.

Boek de transacties netjes in

De boekhouding is belangrijk om goed in orde te hebben zodat je precies weet hoe je bedrijf ervoor staat. Met Yoursminc kun je dan ook alle boekhoudkundige handelingen die nodig zijn uitvoeren zodat je een goed overzicht krijgt van alle transacties die plaatsvinden.

Ook handig als basis voor de btw aangifte

In België is ieder bedrijf verplicht btw aangifte te doen. Als je gebruik maakt van een geautomatiseerd systeem zoals Yoursminc staan hierin alle transacties geregistreerd zodat je deze voor de aangifte reeds allemaal bij elkaar hebt staan en er geen extra tijd meer aan hoeft te besteden. De gegevens kun je als basis gebruiken voor de aangifte die je veilig kunt versturen naar de juiste instantie bij de belasting door middel van Intervat, een veilige en elektronische verbinding.