Beabingo
Image default
Onderwijs

Bekijk het onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs van deze educatieve uitgeverij

Als je op zoek bent naar onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs, waarmee iedere leerling op zijn of haar eigen tempo kan leren, kun je terecht bij Educatieve Uitgeverij Kinheim. In het aanbod van deze uitgeverij vind je een veelvoud aan boeken in verschillende vakgebieden. Of je nu op zoek bent naar boeken voor lezen, schrijven, rekenen of aardrijkskunde: je vindt het bij deze specialist allemaal. Ook voor materialen voor vakken zoals creatieve vorming en verkeersveiligheid reken je op deze uitgeverij. Bovendien is het onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs van deze expert onderverdeeld in moeilijkheidsgraden. Zo wordt iedere leerling op zijn of haar eigen niveau uitgedaagd.

Ben je op zoek naar fysieke, of juist naar digitale leermiddelen?

Wil jij je leerlingen meer bieden dan enkel de “ouderwetse” fysieke lesmaterialen? Dan zit je bij deze uitgeverij zonder twijfel goed. Zij bieden naast traditionele boeken namelijk ook digitaal lesmateriaal aan. Je leerlingen gaan aan de computer, laptop of tablet aan de slag met opdrachten. Dit kunnen ze uiteraard op school doen, maar ook thuis. Zo oefenen kinderen ook na schooltijd met vakken die ze nog lastig vinden, of vinden ze juist meer uitdaging in vakken die ze over het algemeen erg gemakkelijk vinden. En dat lekker thuis aan de eettafel of op de bank! Het team van deze educatieve uitgeverij vertelt je graag meer over de mogelijkheden qua digitaal onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs.

Contacteer het ervaren team van deze uitgeverij

Als je vragen hebt over een specifiek (werk)boek, een proefpakket wilt aanvragen of advies nodig hebt bij het kiezen van je lesmaterialen, neem je eenvoudigweg contact met het team van Educatieve Uitgeverij Kinheim op. Zij staan graag voor je klaar, zodat je het beste onderwijsmateriaal voor jouw leerlingen in het basisonderwijs kunt vinden. Breng een bezoek aan hun website om het gehele aanbod aan lesmaterialen te bekijken en direct contact met ze op te nemen.

https://www.kinheim.be/