Beabingo
Image default
Internet

Spacy python AI vs Google AI

Machine learning zit achter chatbots en voorspellende tekst, apps voor het vertalen van talen, de shows die Netflix je voorstelt en hoe je feeds voor sociale media worden gepresenteerd. Het drijft autonome voertuigen en machines aan die medische aandoeningen kunnen diagnosticeren op basis van afbeeldingen.

Wanneer bedrijven tegenwoordig kunstmatige-intelligentieprogramma’s inzetten, gebruiken ze hoogstwaarschijnlijk machine learning – zozeer zelfs dat de termen vaak door elkaar en soms dubbelzinnig worden gebruikt. Machine learning is een deelgebied van kunstmatige intelligentie dat computers de mogelijkheid geeft om te leren zonder expliciet te worden geprogrammeerd.

 

Met de groeiende alomtegenwoordigheid van machine learning, zal iedereen in het bedrijfsleven het waarschijnlijk tegenkomen en zal enige praktische kennis over dit gebied nodig hebben. Uit een Deloitte-enquête uit 2020 bleek dat 67% van de bedrijven machine learning gebruikt en dat 97% het in het komende jaar gebruikt of van plan is te gebruiken.

Van productie tot detailhandel en van bankieren tot bakkerijen, zelfs oudere bedrijven gebruiken machine learning om nieuwe waarde te ontsluiten of de efficiëntie te verhogen.

google python ai

https://www.dergatsjev.be/2021/02/event-over-python-machine-learning.html