Beabingo
Image default
Internet

Linkbuilding maakt het verschil bovenaan in Google

Wil je je website bovenaan krijgen in Google, maar is de concurrentie fel? Dan kan linkbuilding voor jou het verschil maken. Professionele linkbuilding is betaalbaar, effectief en zorgt ervoor dat je snel stijgt in de ranking. Voor je het weet sta je op de eerste pagina of zelfs helemaal bovenaan te blinken. Linkbuilding is geen magie, maar wel een uitstekende strategie om je bedrijf of dienstverlening in de kijker te zetten. We weten allemaal, een plaatsje bovenaan in Google zorgt voor meer bezoekers, aanvragen en dus omzet!

 

Linkbuilding werkt

Bij Link Optimizer zijn we al jaren thuis in linkbuilding. Na een gesprek en een grondige analyse van de zoekwoorden waarop je gevonden wenst te worden gaan we voor jou aan de slag. We beginnen met het opbouwen van pagina’s met relevante links naar jouw website.

We zorgen voor 100% betrouwbare en krachtige links, waardoor we een heel goed linkbuilding resultaat kunnen garanderen. Bij ons geen prutswerk die je positie in Google schaden. Wij werken liever met een beperkt aantal kwalitatieve links, dan met een heleboel links van mindere kwaliteit. Google houdt van onze linkbuilding!

 

Wij verwijderen ook slechte links

Naast het feit dat we kwalitatieve links opbouwen, speuren we ook naar links die schade berokkenen. Door link detox toe te passen, verwijderen we deze links en zorgen we ervoor dat ze geen negatieve invloed meer op je Google ranking kunnen uitoefenen.

Linkbuilding is veel meer dan enkel links en pagina’s op het internet droppen. Onze specialisten volgen dan ook geregeld opleidingen, gaan naar seminaries en blijven op de hoogte over de laatste ontwikkelingen bij Google. Zo kunnen we met onze linkbuilding perfect inspelen op de opportuniteiten.

 

Linkbuilding hoort thuis in je marketingmix

Het opbouwen van een kwalitatief linkprofiel neemt wat tijd in beslag. Je mag van linkbuilding dan ook niet het onmogelijke verwachten. Wij gaan voor snelle, duurzame resultaten, die op langere termijn je website bovenaan de zoekmachines houden.

Linkbuilding doe je op langere termijn en hoort eigenlijk altijd thuis in je marketingmix en seo-strategie. Heel wat bedrijven zijn via ons al met linkbuilding aan de slag gegaan en de resultaten zijn er. Bekijk gerust onze referenties en bekijk eens waar je ze in Google kan vinden. Wedden dat ook jij snel overtuigd zal zijn van de waarde van linkbuilding?

 

Verbeter je positie in Google

Wil je meer weten over linkbuilding, wat het juist is en hoe we ook jouw positie in Google kunnen verbeteren? Contacteer ons en we leggen het je met plezier uit. Ook op onze website en blog kun je een heleboel informatie over linkbuilding vinden.

http://www.linkoptimizer.be