Beabingo
Image default
Horeca

Een gezellige bistro voor de hele familie

Zin om te genieten van fijn eten na een leuke wandeling of een fietstochtje? Zoek je een plaats waar je met het hele gezin of zelfs de hele familie kan komen eten? Wij raden je de Midzeelhoeve aan, een brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver. Het is een echte familiebrasserie met een lekkere en toegankelijke menu. Je kan er voor ieder wat wils vinden. Ze hebben een aangepaste menu voor kinderen. Verder is er heel wat voor de kinderen om zich mee te vermaken. Hierover vertellen we verder graag meer.

Heerlijk eten na een fikse wandeling of een fijne fietstocht

Naast fijn vertoeven kan je in deze brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver ook heerlijk ontbijten, lunchen, aperitieven en dineren. Ontbijten doe je na een reservatie. Dan krijg je ene heus luxeontbijt geserveerd met alles erop en eraan.  Wist je dat je ook een fijne feestzaal kan afhuren voor een feest of familiebijeenkomst? Op de menu vind je Vlaamse klassiekers terug, belegde broodjes en heel wat anders lekkers. Voor kinderen is er een aangepaste menu die hen zeker en vast zal bekoren. Ook voor tussendoortjes, pannenkoeken, ijsjes, desserts en borrelhapjes zit je hier helemaal op je plek.

Heel wat vertier voor de kinderen

Kinderen vervelen zich hier niet. Daar hebben de fijne mensen achter deze brasserie voor gezorgd. Ze richtten een speelhoek vol supertof speelgoed. Er zijn fijne tekenboeken en ander tekenmateriaal. Er staat ook een speelgoedwerktafel waar de toekomstige schrijnwerkers mee aan de slag kunnen. Voor de oudere kinderen is er een voetbaltafel die altijd leven in de brouwerij weet te brengen. Met de volle verkleedmand vinden er altijd hele leuke verkleedpartijtjes plaats. Je zult je zoon of dochter zien transformeren in een piraat, prinses of een fantasiebeest. En daar stopt het niet! In deze brasserie met binnenspeelhoek kan je elke zomer het leukste springkasteel van Sint-Katelijne-Waver terugvinden. Kortom; hier is het fijn vertoeven voor de hele familie.

 

https://midzeelhoeve.be/