Beabingo
Image default
Fotografie

Jouw evenement is in goede handen bij deze fotograaf uit Mechelen

Wil je graag een getalenteerde fotograaf uit Mechelen inschakelen voor op jouw evenement? Dan is Nashka Photography dé perfecte partner voor jou. Zij is zelf gepassioneerd door alles wat met fotografie te maken heeft. Deze passie ontstond toen ze zelf dé perfecte fotograaf of fotografe zocht toen ze zelf in het huwelijksbootje stapte. En deze passie wilt ze nu naar jou overbrengen. Lees hieronder meer over de vele mogelijkheden die deze fotograaf uit Mechelen aanbiedt.

Waarom je deze fotografe best inschakelt op jouw evenement

Deze fotograaf uit Mechelen is niet alleen gespecialiseerd in huwelijken, ze komt graag op verschillende evenementen foto’s nemen. Denk hierbij maar aan volgende gebeurtenissen:

–        Geboortes

–        Babyborrels

–        Concerten

–        Familieportretten

–        Portretten met het gezien

–        Algemene evenementen (teambuildings, vrijgezellenavonden,…)

En nog veel meer! Deze fotograaf is namelijk van alle markten thuis en zorgt er steeds voor dat jouw evenement tot in de puntjes verzorgd is. Ze hecht namelijk alle belang aan het koesteren van waardevolle momenten. Laat je evenement aan haar over en je kunt nog jaren met een gelukzalig gevoel op die momenten terugkijken.

Schakel deze gemotiveerde fotograaf in

Ben jij er ook van overtuigd dat deze fotograaf uit Mechelen dé partij is die je zoekt? Neem dan vandaag nog contact met haar op om de mogelijkheden te overlopen en de details te bespreken. Ze verwelkomt je graag met open armen bij haar in Mechelen. Na de bespreking volgt een verkenning op locatie, zodat de fotografie op het event tot in de puntjes verzorgd kan worden. Je contacteert deze fotograaf uit Mechelen eenvoudig via de contactgegevens die je terugvindt op de website van deze flexibele fotografe. Op zoek naar een echt familiemomentje? Laat je portret met al de kleinkinderen, kinderen, huisdieren, ouders en nog veel meer dan gerust ook aan haar over!