Beabingo
Image default
Fotografie

De immo fotograaf bij uitstek

Wil je graag foto’s laten trekken van immo die je koop of te huur wilt aanbieden? Dan wil je uiteraard mooie foto’s om je zoekertje aantrekkelijker te maken. Daarvoor laat je best een professionele immo fotograaf komen. Als we één immo fotograaf kunnen aanraden, is dat vast en zeker Herman Desmet. Herman is een geweldige immo fotograaf met heel wat ervaring onder de riem. De foto’s die hij trekt helpen jou je pand sneller te verkopen, door meer potentiële klanten aan te trekken. Is je pand niet bemeubeld? Geen enkel probleem. Deze geweldige immo fotograaf doet ook aan interieurstyling. Zo zorgt hij ervoor dat je pand toch mooi is ingericht vooraleer foto’s te trekken. Ook dat zorgt op zijn beurt er weer voor dat er meer potentiële klanten over de vloer komen bij een verkoop of verhuur, en dat je dus meer kan verdienen bij een verkoop, of de huurprijs hoger kunt instellen. Naast mooie foto’s trekken is deze beeldentovenaar ook videograaf. Zo kan hij een virtuele rondleiding doorheen de woning maken. Met zijn drone maakt hij mooie luchtbeelden. Zo krijgen de potentiële huurders en kopers een totaalplaatje van het pand te zien.

Professionele videografie

Uitblinken in fotografie is niet het enige wat deze videografie topper doet. Met zijn leuke bedrijfsvideo’s geeft hij jouw bedrijf een promovideo die je kan delen op sociale media, kan gebruiken op je website of om door kunt sturen naar potentiële klanten. Zo trek je ze aan of laat je ze op een aangename manier kennis maken met jouw bedrijf. 48 uur. Zolang duurt het van shoot tot afgewerkt product. En dat bewijst Herman, keer op keer, met een snedig gemonteerde en tot in de puntje afgewerkte bedrijfsvideo. Naast bedrijfsvideo’s kan je ook een frisse aftermovie van je evenement laten draaien. Wat voor video je ook kiest: Herman Desmet maakt topvideo’s met zijn kwalitatief materiaal. Bij dat kwalitatief materiaal hoort natuurlijk de drone, die hij gebruikt voor indrukwekkende luchtbeelden.

Videografie en fotografie aan topkwaliteit

Wat voor foto’s of video’s je ook laat maken, deze immo fotograaf en videograaf raden we met plezier aan. Hij is stipt, houdt zich aan alle afspraken en deadlines en maakt ook nog eens een afgewerkt product om trots op te zijn. Jouw bedrijf zal stralen met een nieuwe bedrijfsvideo en jouw pand zal vliegensvlug verhuurd of verkocht worden dankzij deze kanjer!