Beabingo
Image default
Wijn

Bij deze wijnleverancier bestelt u de beste dranken

Wilt u graag het aanbod aan alcoholische dranken in uw horecazaak uitbreiden of vernieuwen? Deze wijnleverancier kan u hierbij helpen. InVINity in Brussegem, vlak bij Brussel, is een groothandel van alcoholische dranken die alles heeft wat u zoekt. Ze hebben namelijk een reusachtig aanbod aan wijnen en andere dranken zoals rum, gin, whisky, wodka, … Hun dranken zijn steeds van absolute topkwaliteit. Ecologie en duurzaamheid zijn ook bijzonder belangrijk voor hen. Ze werken alleen samen met producenten die hun dranken op verantwoordde wijze produceren. Daarnaast proberen ze steeds te innoveren, zowel op gebied van werkwijze als op gebied van smaken. Met andere woorden, dit is de ideale groothandel voor alcoholische dranken.

Verrassende dranken met unieke smaken

Wilt u in uw zaak graag een uniek drankenaanbod? Dan kunt u geen betere wijnleverancier treffen dan deze. Ze hebben namelijk vele bijzondere soorten wijn van over heel de wereld. Ook hun spirits zijn bijzonder divers. Zou u graag rum uit Barbados aanbieden? Die hebben ze, net zoals nog verschillende andere soorten rum gemaakt in verschillende werelddelen. Bent u op zoek naar echte Schotse whisky? Ze hebben maar liefst vijf verschillende soorten. Of wat dacht u van wodka gemaakt met ijs van een gletsjer uit Groenland? Jawel, ook die hebben ze. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Kunt u uit al deze overheerlijke dranken niet kiezen? Dan helpen ze u graag bij uw keuze met hun professionele advies. Als expert in alcoholische dranken weet deze groothandel namelijk waaruit een goed drankaanbod moet bestaan.

Maak van uw horecazaak een succes

Bezoek snel de geweldige website van deze wijnleverancier om meer informatie te vinden. Zo vindt u al hun producenten en dranken op hun site. U kunt er ook contact met hen opnemen via een online contactformulier. Dat is handig wanneer u nog vragen heeft, of wanneer u graag de samenwerking wilt starten.