Beabingo
Image default
Zorg

De digitale receptie met bezoekersregistratie op afstand

Meer en meer ouderen voelen zich eenzaam door het beperkte sociale contact. Zo mogen er maar een gelimiteerd aantal bezoekers per dag en per afdeling langskomen en zien bewoners elkaar minder dan voor de coronacrisis. Desondanks is sociaal contact in toenemende mate mogelijk, zolang bezoekers zich maar vooraf registreren. Op die manier weten de werknemers van het verzorgingstehuis precies welke bezoekers zij op welk moment van de dag ontvangen. Bovendien geeft dit inzicht in het aantal bezoekers per dag en kan er sneller nagegaan wie met elkaar in contact is geweest in het geval van positieve testuitslagen. Veel verzorgingstehuizen hebben deze bezoekersregistratie echter niet op orde en realiseren met veel moeite een overzicht van de geplande bezoekjes. De bezoekersregistratie software van DigiReceptie komt voor hen daarom als geroepen.

Wat wordt er mogelijk met DigiReceptie?

Wanneer een verzorgingstehuis werkt met het webportaal van DigiReceptie, zullen bezoekers zich digitaal aan moeten melden voor een bezoekje aan een specifieke bewoner. Zij kiezen in dit portaal een bepaald tijdsslot, dag en afdeling, zodat de medewerkers van het verzorgingstehuis na kunnen gaan of dit in lijn is met de huidige coronamaatregelen. Deze pagina waarop bezoekers zich registreren kan geheel zelf vormgegeven worden, zodat de bezoekers zich persoonlijk uitgenodigd voelen door uw verzorgingstehuis. Na bevestiging van de afspraak kan de bezoeker ongestoord langskomen en wordt de afspraak getoond in het rooster van het verzorgingstehuis. Op die manier kan het contact binnen het tehuis nauwlettend gemonitord worden, zonder dat dit een tijdrovende klus wordt voor de zorgmedewerkers, die nu al hun handen vol hebben aan de zorg voor ouderen.

Aan de slag met het webportaal

Kan uw verzorgingstehuis niet langer meer zonder DigiReceptie? Aarzel dan niet langer om u te verdiepen in de werking van DigiReceptie om een goedwerkende bezoekersregistratie verzorgingstehuis te realiseren en verantwoord sociaal contact weer mogelijk te maken!

https://www.economy.nl/