Beabingo
Image default
Woning en Tuin

Met een donkere houten vloer kiest u voor een unieke uitstraling

Wist u dat donkere houten vloeren van uitstekende kwaliteit de karakteristieke uitstraling van uw woning bepalen? Het is de rode draad en zorgt voor een sfeervol gevoel. ALMA Parket heeft precies de donkere houten vloer die perfect past bij uw interieur. Doordat de vloerspecialist verschillende donkere kleuren heeft, vindt u altijd de exacte kleur waar u naar op zoek bent. Gaat u voor een geborstelde, handgeschraapte, verouderde of fijnbezaagde vloer? Krijg een warme sfeer in huis en schakel de specialist in voor een perfect resultaat. Wist u dat zij daarnaast ook een bamboe houten vloer verkopen? Speciaal voor iedereen die nét wat anders wilt.

De specialist heeft de lichte en donkere houten vloer die past bij uw interieur

Bent u op zoek naar een lichte of toch een donkere houten vloer? Wat u ook zoekt: ALMA Parket heeft precies de kleuren en vormen die perfect passen bij uw huis. Houten vloeren zijn er in tal van varianten. Van lichte tinten tot grijs en van rood tot aan donkerbruin. Welke vloer in uw situatie geschikt is, hangt helemaal af van uw smaak en voorkeur. Naast de verschillende kleuren, is er keuze uit materiaalsoort en behandelingsmethode. Kies naast een standaard houten vloer voor een variant in bamboe of pvc en geniet van een geheel andere uitstraling. Doordat de vloeren geborsteld, handgeschraapt, verouderd of fijngezaagd zijn, is het effect op de vloer weer helemaal anders.

Een bamboe houten vloer voor binnen én buiten

Een bamboe houten vloer is perfect als u op zoek bent naar een vloer met milieuvriendelijke eigenschappen. Daarnaast is deze vloer perfect afgewerkt. Naast dat ALMA Parket een groot assortiment aan bamboe houten vloeren heeft, vindt u bij de specialist altijd de vloer die optimaal tot zijn recht komt in uw huis. Kies voor een naturel- of karamelkleur en krijg een karakteristieke uitstraling in uw woning. Wist u dat een bamboe houten vloer daarnaast ook geschikt is als ondergrond voor uw terras? Of u nu een gladde of geribbelde terrasvloer wilt, het resultaat is in beide gevallen prachtig. Bent u op zoek naar een donkere bamboe houten vloer voor buiten of wilt u een licht varianten voor binnen? Het is helemaal aan u! De specialist heeft in alle gevallen precies het materiaal, de kleur én de uitstraling waar u naar op zoek bent.