Beabingo
Image default
Woning en Tuin

Haagplanten online kopen bij lokale kwekerijen

Ook al koop je haagplanten online, dat wil niet zeggen dat ze van ecologische bestemmingen komen. Je kan je haagplanten perfect online kopen bij een winkel die ze in België kweekt. Zo zijn de hagen al zeker gewend aan de Belgische ondergrond en zullen ze ook beter renderen in de grond van jouw tuin. Een haagplant die je online kan kopen en zeker in je tuin zal groeien, is taxus. Dat is een plant die al eeuwenlang in onze streken voorkomt en dus ook met zekerheid zal groeien in de Belgische ondergronden.

Zoek een haagplant die hier kan aarden

Wanneer je online een haagplant aan het kopen bent, kan je ook meteen opzoeken of die plant wel zal aarden in de grond die jij in jouw tuin hebt liggen. De taxus die je online koopt bij Haagplantenshop is van uitstekende kwaliteit en wordt ook zorgvuldig verpakt en bij je thuis geleverd. Het geeft je tuin een prachtige groene uitstraling en de taxus die je online koopt, gaat ook nog eens lang mee. Een taxushaag kan ook tot wel 20 meter hoog groeien. Het is dus zeker aangeraden om je haag vaak genoeg te snoeien, zodat het niet verwilderd. Wanneer je haag eenmaal verwilderd is, wordt het moeilijk om deze terug in de juiste vorm te krijgen. Je zal er minder makkelijk bij kunnen en de takken zullen ook veel dikker groeien, wat het moeilijk maakt om erdoor te gaan met een snoeischaar. Een snoeischaar gebruiken is sowieso veel gezonder voor je haag dan een kettingzaag. Je kan veel gerichter werken en je doodt niet meteen alle takken.

Koop een geschikte haag

De juiste haag kan je tuin helemaal opfleuren. Er zijn veel verschillende groenen en niet elke tuin beschikt over dezelfde soort groen. Dat zorgt ervoor dat niet elke haag in elke tuin past. Het is dus aangeraden om op voorhand goed te kijken of de haag die je wil kopen wel bij jouw tuin past.

https://haagplantenshop.be/product-category/taxus/