Beabingo
Image default
Woning en Tuin

Een kandelaar en andere woondecoratie online kopen

Bij Orchidea, een online winkel waar u woondecoratie kan kopen, vindt u de mooiste glazen kandelaars. U versiert er uw hele huis mee en creëert zo een aangename sfeer. Kandelaars zijn echter lang niet de enige producten waar zij bekend om staan. Ook sierkussens, vazen en plaids behoren tot hun uitgebreide assortiment aan woonartikelen.

Een Rasteli-kaars die perfect in uw woning past

Wanneer u het aanbod aan woondecoratie om online te kopen, bekijkt, merkt u meteen de prachtige kandelaar van Rasteli. Het model met de naam D9 H16 is gemaakt uit glas en is een echt statement om in uw woning te plaatsen. De robuuste voet en de elegante, fijne afwerking zorgen voor een stijlvol contrast dat u niet snel bij andere kandelaars ziet. U ziet het vakmanschap van de eerste blik. Hoe kan het ook anders! Dit merk is al sinds 1975 bezig met het produceren van glaswerk en keramiek. Heel wat creaties van Rasteli zijn gemaakt door Belgische ontwerpers en ook D9 H16 is geen uitzondering hierop. Wanneer u deze woondecoratie online gaat kopen, kan u er zelf voor kiezen of u de kandelaar in het midden van uw eettafel plaatst of u dit echt kunstwerkje een meer bijzondere plaats geeft. Het kan namelijk evengoed als pure decoratie gebruikt worden. Door het klassieke witte glas kan u bovendien volledig zelf kiezen welke kleur kaars u erin plaatst. U past het daardoor eenvoudig aan uw eigen stijl en de rest van uw interieur aan.

Bestel online en geniet van gratis verzending

Heeft u interesse om deze kandelaar samen met andere woondecoratie online te kopen? Koop dan voor minstens 75 euro aan prachtige decoratie en geniet van gratis verzending. De specialisten van Orchidea staan bekend om een snelle, maar voorzichtige levering. Zo garanderen ze dat alles in perfecte staat aankomt. Plaats uw bestelling daarom vandaag nog en krijg de producten binnen de drie werkdagen bij u thuis aan.