Beabingo
Image default
Vervoer en transport

Talloze luchtvaartmaatschappijen vliegen bijna met lege vliegtuigen door coronavirus

Talloze luchtvaartmaatschappijen vliegen bijna met lege vliegtuigen door coronavirus

De administratie van de luchtvaartmaatschappijen in de Verenigde Staten staat op het punt van instorting, met lege vliegtuigen, door het drama van het coronavirus die sommige torens van de luchthavenregulering niet hebben gevuld. 

Zelfs met duidelijk verminderde dienstregelingen verenigen vliegtuigen een deel van de rest van de vluchten omdat reizigers niet verschijnen.

Een autoriteit van een belangrijke Amerikaanse luchtvaartmaatschappij, die vroeg dat zij en hun vliegtuig niet zouden worden erkend, tikte meer dan twaalf vluchten af ​​die zich dinsdagochtend terugtrokken met minder dan 10 reizigers klaar. In een paar gevallen overschaduwden piloten en stewards van luchtvaartmaatschappijen de reizigers.

De autoriteit zei dat de normale vlucht gewoon voor meer dan 20% vol was en dat dit cijfer voortdurend bij de tieners zou vallen.

De Transportation Security Administration zei dat het maandag 331.000 personen bij de controleposten van de luchthaventerminal heeft gescreend, een verval van 86% ten opzichte van de desbetreffende maandag een jaar geleden, meer dan 2,4 miljoen individuen stroomden door de controleposten.

Significante luchtvaartmaatschappijen stellen plannen op voor de gelegenheid dat ze residentiële vluchten moeten sluiten vanwege het ontbreken van luchtverkeersleiders of luchthaventerminals.

“We hebben ontwerpen opgesteld voor het geval dat zich voordoet,” zei de koerier. ‘Het is een wanhopige situatie.’

Een autoriteit bij een andere belangrijke transporteur noemde het “oordeelkundig regelen van mogelijkheden”, aangezien welzijnsspecialisten tegen sociale gelegenheden informeren over meer dan tien personen.

“We hebben geen plannen om opzettelijk te aarden, maar we zijn voorzichtig met overheidsactiviteiten … die ons zouden kunnen dwingen het vliegtuig aan de grond te houden, bijvoorbeeld dat de Federal Aviation Administration controletorens of het luchtruim sluit of gouverneurs die om lucht vragen terminals worden gesloten, zei de persoon, die net als anderen sprak over staat van naamloosheid om te kijken naar arrangementen die niet open zijn gemaakt.

The Wall Street Journal legde uit dat administratiekantoren overwogen om alle reizigersvluchten binnen de VS uit te sluiten voor alle doeleinden en doeleinden. De krant verklaarde in ieder geval dat president Donald Trump en zijn gidsen aarzelen om een ​​shutdown te regelen, vooral op de reden dat reizigersvliegtuigen eveneens Amerikaanse post en onmisbare vracht vervoeren.

De FAA, die de luchtvaartautoriteit het land geeft, weigerde op te merken of het bureau erover dacht om een ​​sluiting te vragen. ‘We maken geen opmerkingen over de theorie’, zei FAA-vertegenwoordiger Ian Gregor. “De FAA concentreert zich op het welzijn en de veiligheid van haar personeel en gaat door met het bieden van een beschermd luchtvervoerskader.”

De torens van de luchthaventerminals op Midway International Airport in Chicago en McCarran International Airport in Las Vegas bleven dinsdag gesloten, bijna zeven dagen na sluitingstijd omdat een paar arbeiders positief probeerden voor het nieuwe coronavirus. FAA-arbeiders op acht verschillende kantoren hebben ook positief geprobeerd.

De autoriteiten van de organisatie hebben keer op keer geweigerd om de kans op het beëindigen van vliegreizen per woonplaats uit te sluiten, terwijl ze zeiden dat een dergelijke sluiting niet ophield. Trump zei maandag dat hij niet dacht aan nieuwe reisbeperkingen.

‘Ze dachten dat we verboden in de Verenigde Staten zouden opnemen. Dat hebben we niet gedaan’, zei hij tijdens een voorbereiding in het Witte Huis. ‘Dat hebben we niet. Idealiter lost dat zichzelf op.’

De vervoerders en de gilden van hun arbeiders voeren campagne tegen Washington voor verlichting. Een voorstel van de Republikeinen van de Senaat zou 50 miljard dollar aan bijstand vooraf en nog eens 8 miljard dollar voor ladingtransporteurs geven, maar de vliegtuigen geven aan dat ze geldprijzen nodig hebben om een ​​strategische afstand te bewaren van bezuinigingen in een industrie die ongeveer 750.000 individuen gebruikt.

House Democrats stellen 40 miljard dollar voor aan luchtvaartmaatschappijen en contractarbeiders om de lonen en voordelen voor arbeiders te beschermen. Democraten zouden regelingen treffen om te onthouden dat vliegtuigen worden geadviseerd om de koolstofuitstoot tegen 2050 te halveren en handelsgilde-agenten op hun bladen op te nemen. Merkbare huisrepublikeinen vernietigden het voorstel onmiddellijk.

Rapporten dat het Congres en de Trump-organisatie hun ongelijkheden overschreden en een overeenkomst bereikten over een enorme boost, stuurde carrier-aandelen en de uitgebreidere markt op dinsdag. American Airlines steeg met 36%, United Airlines steeg met 26% en Delta met 21%. Elk van de drie blijft meer dan de helft van het jaar, hoe het ook zij.

https://flight-tracking.org/