Beabingo
Image default
Telefonie

Tips om de batterijduur van je Iphone te verbeteren

Wat is de meest essentiele functie van je Iphone tegenwoordig? ? Het is niet de schermkwaliteit of de grootte. Het is niet de ruimte of cloud opslagdiensten. Het is de batterij. Voor een heleboel mensen, hoewel,  die gebruik maken van oudere iPhones,  zijn prestaties van de batterij nog iets van een ergernis, en iets wat de hele dag problematisch kan zijn. Ik hou van mijn iPhone. Ik gebruik het hele dag, elke dag. Dit betekent dat voor een deel van de dag, mijn iPhone het beste ding in de wereld is, wanneer het goed werkt. Maar als je eenmaal onder de 30% zit, meestal rond de 3-4 uur zonder een opnieuw opladen, wordt het irritant. Om deze situatie te verbeteren, ben ik begonnen met behulp van een aantal trucs om mijn levensduur van de batterij langer mee. Trucs die niet alleen u de levensduur van de batterij besparen zal, maar verbetering in sommige gevallen ook van de algehele prestaties van uw geliefde iPhone. De meeste van de trucs hieronder zijn eenvoudig te implementeren en moet, wanneer ze zijn toegepast een positief effect hebben op het gebruik van de Iphone.

Hier zijn de trucs die ik heb gevonden meest nuttig zijn:

Wi-Fi Assist inschakelen

Wi-Fi is iets dat een ton van de batterij van je iPhone verbruikt. Het probleem is dat uw zich iPhone meestal wanhopig probeert aangesloten te houden op een Wi-Fi signaal. Dit zal de batterij leeguigen. Om te voorkomen dat hierdoor Wi-Fi de Wi-Fi ten onder gaat kunt u Wi-Fi assist inschakelen op uw iPhone. Wi-Fi assist schakelt automatisch naar uw gegevensverbinding wanneer u een Wi-Fi signaal krijgt of het te laag is. Maar wees gewaarschuwd, het inschakelen Wi-Fi assist zal betekenen u sneller door u databundel heengaat. Om Wi-Fi assist in te schaken, ga dan naar instellingen > Wi-Fi assist aan (groen).

Inschakelen van de modus voor laag stroomverbruik

iOS 9 beschikt over een nieuwe nieuwe modus genaamd Low Power Mode. Dit zal automatisch alleen maar de meest noodzakelijke functies van de iPhone inschakelen u 20% batterij heeft. Maar veel mensen beseffen niet dat u Low Power Mode op elk gewenst moment kunt inschakelen. Low Power modus handmatig inschakelen doe je zo: Instellingen > batterij en de schakelaar op ON (groen) naast Low Power Mode.

Stop animatie-effecten

Het parallax-effect is de naam van de enigszins bewegende pictogrammen en meldingen in iOS wanneer u uw iPhone hebt verplaatst. Apple heeft het  parallax-effect gemaakt om de vlakke pictogrammen wat dieptevte geven. Echter, net als bij elk proces dat vereist van beweging, de grafische vermogen die nodig zijn om dit te doen knagen lekker aan je batterijduur. Hoe schakel je dit uit? Ga naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > verminderen beweging > en schakelen van de schakelaar op ON (groene).

Uitschakelen van dynamische achtergronden

Een andere bewegings functie in iOS is het dynamisch ondergrond. Dit zijn de wallpapers die bewegen. Ze zien er cool uit, maar die beweging vreet veel van je batterijduur. Het beste om te gebruiken is een stilstaand beeld voor uw wallpaper. Hoe verander je dit? Ga naar Instellingen > Wallpaper > Kies een nieuwe wallpaper.

Inschakelen van Auto-Brightness

De helderheid van het scherm van het scherm is misschien wel het meest energiezuinig aan de telefoon. Dit is omdat het extra licht voor het verlichten van uw scherm veel energie vereist, en je batterij dus sneller leeg gaat. beelschermen vereisen over het algemeen minder licht in het donker en meer licht wanneer het helder buiten is. Om uw iPhone automatisch aan te laten passen aan externe helderheid, ga dan naar Instellingen > beeldscherm en helderheid > en schakel de knop van autverlichting aan. (groen).

Bent u opzoek naar energiezuinige accessoires, zoals Apple Watch bandjes? Ga dan naar de Watchbandjes-shop!