Beabingo
Image default
Industrie

Een veilige en efficiënte palletwikkelaar kopen bij deze specialist

Als u een nieuwe palletwikkelaar wilt kopen, dan kiest u een specialist uit die u de beste machine kan leveren. En een goede palletwikkelaar moet aan een aantal eisen voldoen. Deze moet niet alleen uw producten vast en stevig op de pallet binden, maar ook veilig zijn om te gebruiken en gemakkelijk te bedienen. Bij GilPack kunt u verpakkingsmachines kopen die niet alleen van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar die ook nog eens snel kunnen worden geleverd. Besluit u uw palletwikkelaar bij hen te kopen, dan weet u dus zeker dat u de beste service ontvangt.

De palletwikkelaars voldoen aan alle eisen

De bovenstaande eisen die u stelt aan uw palletwikkelaar worden door deze specialist allemaal beantwoord. Ze kunnen zelfs producten die niet rechthoekig zijn en dus niet het hele oppervlak gebruiken stevig en vast op een pallet binden. Gaat u een palletwikkelaar kopen en heeft u producten met afwijkende afmetingen? Let dan op het Pallet-Grip concept. De machines zijn ook veilig te gebruiken voor uw personeel, omdat de machine afgeschermd is en niemand in de buurt van de pallets kan komen als deze worden gewikkeld. En als laatste bevatten de toestellen een touchscreen en LED-scherm waarmee iedereen hem gemakkelijk bedienen kan.

Vind bij deze expert alles voor uw verpakkingslijn

U kunt bij Gilpack dus een palletwikkelaar kopen die aan al uw eisen voldoet, maar bekijk dan ook eens de rest van het assortiment aan verpakkingsmachines die u kunt kopen. Er worden allerlei toestellen aangeboden die u vast goed kunt gebruiken in uw werkplaats. U kunt dan denken aan bag-in-box machines, dekselvormers, dozenopzetmachines en dozensluitmachines. Deze worden zowel nieuw als tweedehands aangeboden. Bij deze specialist kunt u niet alleen kwalitatieve verpakkingsmachines kopen, maar geniet u ook van efficiënte en razendsnelle service. Dat is voor u een hele geruststelling, want een probleem aan uw productieproces moet zo snel mogelijk worden opgelost. Deze specialist regelt het voor u, zodat uw lijn zo snel mogelijk weer soepel loopt.