Beabingo
Image default
Dienstverlening

Wat zijn wandtegels restpartijen?

We horen van steeds meer mensen wat wandtegels restpartijen zijn en of het van goede kwaliteit is. Het is dus ruim tijd om er een artikel over te schrijven en precies uitleggen wat wandtegels restpartijen zijn.

Wandtegels inkoop

De winkels dat wandtegels verkopen moeten dit zelf inkopen van een leverancier. De leverancier moet het weer inkopen bij een fabriek of een grotere groothandel. De fabriek verplicht de leverancier om per jaar of om het jaar een nieuwe assortiment wandtegels te kopen. De leverancier verplicht dan de winkel tot hetzelfde. Als een van de partijen niet akkoord gaat kan die niet inkopen zo simpel is het.

Iedere jaar komt er dus een nieuwe collectie in de winkel. Dit is natuurlijk wel goed voor de winkel want consumenten zijn altijd op zoek naar iets nieuws en wat de andere nog niet heeft.

Overgebleven wandtegels

Wandtegels nemen veel ruimte in beslag en er moet ruimte gemaakt worden voor de nieuwe collectie. De winkel gaat de overgebleven wandtegels van de vorige collectie daarom als wandtegels restpartijen verkopen. De kwaliteit van wandtegels restpartijen zijn dus niet anders. Het is alleen een wat ouder collectie. Voor wandtegels restpartijen betaal je bovendien minder omdat het weg moet. De kortingen lopen op tot wel 80 procent.

megadump.nl

fliesenxl.com/nl/

janvansundert.nl/