Beabingo
Image default
Dienstverlening

Luchtdichtheidstest op constructiedelen

Wilt u graag een grondige luchtdichtheidstest laten uitvoeren in een gebouw? Dan moet u bij Thermodetect in Beervelde zijn. Dit bedrijf heeft al een jarenlange ervaring opgebouwd en kan in zowat elk gebouw of deel van een woning de luchtdichtheid meten. Dat doen de experten met verschillende moderne apparatuur voor een optimaal testresultaat. Soms is het nodig om een volledig gebouw te testen, maar in andere gevallen testen ze slechts een deel van het gebouw. Dat kan zelfs gaan over een enkele wand die wordt bekeken. Ook in bepaalde installaties meten ze de druk in de inbouw van het schrijnwerk. De luchtdoorlatendheid wordt dan bepaald met een lokale test.

Laat de luchtdichtheid professioneel meten

Zou u graag willen weten of uw constructie veel lucht doorlaat? Reken dan op de expertise van Thermodetect om u hierop een antwoord te bieden. De luchtdichtheid van schrijnwerk is erg gemakkelijk te meten met de tools en berekeningen van de experten. Zij vertellen u met een lokale luchtdichtheidstest op zeer korte tijd waar luchtlekken zich kunnen bevinden. Dit bedrijf heeft ervaring met een grote hoeveelheid aan testen op lokale constructies. Bovendien is het ook aan te raden om een oefentest te laten uitvoeren. Dat wil zeggen dat er een indicatieve test plaatsvindt op een volledig afgewerkt deel van een constructie. Dat geeft dikwijls een representatieve indicatie van hoe de rest van het gebouw zal presteren. Zo kunt u bepaalde fouten vermijden in de andere constructies.

Schakel de hulp van een expert in

Als u nog op zoek bent naar het geschikte bedrijf om een luchtdichtheidstest te laten uitvoeren op uw gebouw, constructie of bouwmaterialen, zit u goed bij dit bedrijf. Met hun kennis en uitgebreide rapportage weet u meteen waar u in de bouwfase nog op kunt inzetten om de luchtdichtheid te verbeteren. Laat de luchtdichtheid zeker vroeg genoeg meten zodat u nog belangrijke aanpassingen kunt maken.