Beabingo
Image default
Dienstverlening

Laat uw kleren bedrukken bij een duurzame drukkerij

Wilt u uw kleren of gadgets laten bedrukken? Kies dan voor een duurzame en verantwoorde drukkerij, zoals ACP in Bornem. Zij bedrukken kledij en gadgets voor uw merk, bedrijf of vereniging. Samen met u gaan ze op zoek naar de meest optimale én duurzame oplossing voor uw organisatie. Op die manier kunt u kleding en gadgets laten bedrukken zonder dat u zich zorgen moet maken over de ecologische voetafdruk. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg, dus u kunt er zelfs voor kiezen om een eigen tekening op T-shirts te laten drukken. Ook kan ACP uw kleding of gadgets bedrukken door middel van een zeefdruk of borduren.

Duurzaamheid als hoofdzaak

Het bedrukken van kleren en gadgets, begint bij de keuze van een duurzaam textiel. Ze adviseren u bij ACP dan ook steeds om uw textielen aan te kopen bij fabrikanten die geauditeerd zijn door de Fair Wear Foundation. Dankzij een duurzame en doorgedreven aanpak kan ACP de meest ethische en ecologische oplossingen bieden die op dit moment beschikbaar zijn. Dit geldt zowel voor promotioneel textiel als voor werkkleding. Bij deze organisatie heeft u dus de garantie dat er 100% ecologisch textiel wordt gebruikt. ACP wil een gids zijn in de wereld van duurzaam textiel en ze adviseren u graag in uw keuzes van biotextiel wanneer u kleding of gadgets wilt laten bedrukken, met respect voor milieu en mens. Kiezen voor biotextiel is in lijn met de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Deze organisatie probeert met hun verschillende netwerken hun steentje bij te dragen aan een gezonde, duurzame en eerlijke wereld. Bovendien vertellen ze u maar al te graag meer over deze doelen, zodat u weet waar jullie samen naar streven.

Laat uw kleding bedrukken

ACP werkt samen met merken die uitsluitend kleding gemaakt uit biotextiel aanbieden. Als u op zoek bent naar kleding die wordt gemaakt op een duurzame manier en uit duurzaam textiel, zit u hier dus goed. U kunt kleren en gadgets laten bedrukken door middel van een transferdruk, of een zeefdruk. Neem contact op of surf naar de website om meer te weten te komen.